
Libietiškas ragu su kaukazietiškais prieskoniais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | mėsa ((jautiena arba kiauliena)) |
6 vienetai | bulvių |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
1 skardinė | pupelės (konservuotos (galima naudoti ir žirnius)) |
200 gramų | moliūgai |
1 saujelė | petražolės (kapotos) |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
1 valgomasis šaukštas | prieskoniai ("Sauda" kaukazietiškų prieskonių mišinys) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
2 skiltelės | česnakas (tarkuotas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Į puodą su vandeniu sudėkite užvirti bulves bulves.
2.
Mėsą supjaustykite vidutinio dydžio gabaliukais ir įtrinkite druska, pipirais ir česnaku. Tada apkepkite karštame aliejuje ant didelės ugnies. Tada sumažinkite liepsną, sudėkite kartu apkepti supjaustytus svogūnus, morką, berkite kaukazietiškų prieskonių. Viskam apkepus, sudėkite visą keptuvės turinį į verdantį puodą su bulvėmis ir troškinkite ant mažos ugnies apie 30 minučių.
3.
Tada į ragu sudėkite nusuktas konservuotas pupeles (jei naudojate žirnius, pirmiausia virkite juos, o tik tada dėkite virti bulves) ir moliūgo gabaliukus, sudėkite kapotas petražoles ir troškinkite viską dar 10 - 15 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Kiauliena su aguročiais
-
Libietiškas ragu su kaukazietiškais prieskoniais
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Sotus troškinys moliūge "Smile"
-
Šparaginių pupelių troškinys su dešra
-
Tikras močiutės guliašas
-
Klajoklių kiškiena
-
Mėsos troškinys aluje
-
Meksikietiškas ragu
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Plovas
-
Balandėliai pagal Viką
-
Uzbekiškas plovas
-
Vištiena su ryžiais
-
Vengriškas troškinys su ryžiais
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Troškinta žuvis
-
Vištiena troškinta su morkomis
-
Troškinys su kopūstais
Libietiškas ragu su kaukazietiškais prieskoniais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Mėsa, (jautiena arba kiauliena),
500 gramų -
Bulvės,
6 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Pupelės, konservuotos (galima naudoti ir žirnius),
1 skardinė -
Moliūgai,
200 gramų -
Petražolės, kapotos,
1 saujelė - Pipirai, juodieji
-
Prieskoniai, "Sauda" kaukazietiškų prieskonių mišinys,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Aliejus
-
Česnakas, tarkuotas,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į puodą su vandeniu sudėkite užvirti bulves bulves.
Mėsą supjaustykite vidutinio dydžio gabaliukais ir įtrinkite druska, pipirais ir česnaku. Tada apkepkite karštame aliejuje ant didelės ugnies. Tada sumažinkite liepsną, sudėkite kartu apkepti supjaustytus svogūnus, morką, berkite kaukazietiškų prieskonių. Viskam apkepus, sudėkite visą keptuvės turinį į verdantį puodą su bulvėmis ir troškinkite ant mažos ugnies apie 30 minučių.
Tada į ragu sudėkite nusuktas konservuotas pupeles (jei naudojate žirnius, pirmiausia virkite juos, o tik tada dėkite virti bulves) ir moliūgo gabaliukus, sudėkite kapotas petražoles ir troškinkite viską dar 10 - 15 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...