Libietiškas ragu su kaukazietiškais prieskoniais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | mėsa ((jautiena arba kiauliena)) |
6 vienetai | bulvių |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
1 skardinė | pupelės (konservuotos (galima naudoti ir žirnius)) |
200 gramų | moliūgai |
1 saujelė | petražolės (kapotos) |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
1 valgomasis šaukštas | prieskoniai ("Sauda" kaukazietiškų prieskonių mišinys) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
2 skiltelės | česnakas (tarkuotas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Į puodą su vandeniu sudėkite užvirti bulves bulves.
2.
Mėsą supjaustykite vidutinio dydžio gabaliukais ir įtrinkite druska, pipirais ir česnaku. Tada apkepkite karštame aliejuje ant didelės ugnies. Tada sumažinkite liepsną, sudėkite kartu apkepti supjaustytus svogūnus, morką, berkite kaukazietiškų prieskonių. Viskam apkepus, sudėkite visą keptuvės turinį į verdantį puodą su bulvėmis ir troškinkite ant mažos ugnies apie 30 minučių.
3.
Tada į ragu sudėkite nusuktas konservuotas pupeles (jei naudojate žirnius, pirmiausia virkite juos, o tik tada dėkite virti bulves) ir moliūgo gabaliukus, sudėkite kapotas petražoles ir troškinkite viską dar 10 - 15 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
- Troškinti veršienos šonkauliai
- Mėsos troškinys laivelyje
- Kiaulienos troškinys
- Troškinys žarijose
- Virta aviena su pomidorais
- Troškinukas
- Troškinta jautiena su paprika
- Miglės guliašas
- Kareiviškas kiaulienos troškinys
- Troškinta vištiena su daržovėmis
- Balandėliai pagal Viką
- Keptos kepenėlės su obuoliais
- Rūgštus kabesas
- Baklažanai japoniškai
- Maltos jautienos vyniotiniai
- Moliūgo ir vištienos gabaliukai su grikiais
- Ypatingas jautienos troškinys
- Kiaulienos ir įvairių daržovių troškinys
- Triušio kepsnys
Libietiškas ragu su kaukazietiškais prieskoniais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Mėsa, (jautiena arba kiauliena),
500 gramų -
Bulvės,
6 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Pupelės, konservuotos (galima naudoti ir žirnius),
1 skardinė -
Moliūgai,
200 gramų -
Petražolės, kapotos,
1 saujelė - Pipirai, juodieji
-
Prieskoniai, "Sauda" kaukazietiškų prieskonių mišinys,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Aliejus
-
Česnakas, tarkuotas,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į puodą su vandeniu sudėkite užvirti bulves bulves.
Mėsą supjaustykite vidutinio dydžio gabaliukais ir įtrinkite druska, pipirais ir česnaku. Tada apkepkite karštame aliejuje ant didelės ugnies. Tada sumažinkite liepsną, sudėkite kartu apkepti supjaustytus svogūnus, morką, berkite kaukazietiškų prieskonių. Viskam apkepus, sudėkite visą keptuvės turinį į verdantį puodą su bulvėmis ir troškinkite ant mažos ugnies apie 30 minučių.
Tada į ragu sudėkite nusuktas konservuotas pupeles (jei naudojate žirnius, pirmiausia virkite juos, o tik tada dėkite virti bulves) ir moliūgo gabaliukus, sudėkite kapotas petražoles ir troškinkite viską dar 10 - 15 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...