Lęšių keri
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
200 gramų lęšiai
1 vienetas česnakas (skiltelė)
2 vienetai gvazdikėliai
šiek tiek cinamonas
1 valgomasis šaukštas imbieras (geltonasis, milteliai)
2 vienetai svogūnai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išmirkyti lęšiai užpilami puse litro šalto vandens, suberiamas smulkiai supjaustytas svogūnas ir išverdama. Kitas svogūnas taip pat supjaustomas ir truputį pakepinamas. Česnako skiltelė sutrinama ir 2—3 min. pakepinama su gvazdikėliais ir cinamonu. Vandenyje išleisti imbiero milteliai 3—4 min. pavirinami ant mažos ugnies. Tuomet visi prieskoniai sumaišomi su pomidorų padažu ir virtais lęšiais. Patiekalas gali būti tirštesnis arba skystesnis — žiūrint, kiek įpilama skysčio.

Lęšių keri

Komentarai: 9
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išmirkyti lęšiai užpilami puse litro šalto vandens, suberiamas smulkiai supjaustytas svogūnas ir išverdama. Kitas svogūnas taip pat supjaustomas ir truputį pakepinamas. Česnako skiltelė sutrinama ir 2—3 min. pakepinama su gvazdikėliais ir cinamonu. Vandenyje išleisti imbiero milteliai 3—4 min. pavirinami ant mažos ugnies. Tuomet visi prieskoniai sumaišomi su pomidorų padažu ir virtais lęšiais. Patiekalas gali būti tirštesnis arba skystesnis — žiūrint, kiek įpilama skysčio.

Reklama:

Komentarai (9)


  • Vi 2010-05-29 17:17

    su chapati,indiska duona


  • liu 2010-04-19 14:07

    as tai is lesiu sriuba verdu... ;-)


  • :) 2010-04-18 22:27

    keri :)


  • Rūta 2009-12-23 14:45

    Su kuo jis valgomas?


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...