Lenkiškai virti vėžiai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
5 vienetai | vėžiai |
3 vienetai | gvazdikėliai |
3 arbatiniai šaukšteliai | aliejaus |
šiek tiek | petražolės |
0.5 litro | vanduo |
0.5 litro | alaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Prieskonius su alumi užvirinkite, supilkite aliejų, sudėkite vėžius ir virkite juos 7-10 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pomidorų mėsainis
- Užkandėlė “Suktinukai” su majonezu
- Traškūs žiediniai kopūstai
- Sūrio lazdelės
- Skrudintos duonos sumuštiniai
- Sūdytos lašišos receptas
- Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
- Omletas
- Kaliaropių kepsniukai
- Ikrų užkandėlė
- Karališkos krevetės
- Paprikų laiveliai
- Burgundiškos pupelės
- Fondiu iš moliūgo
- Sūrio vyniotinis su krabų lazdelių įdaru
- Lietuviški "sushiai"
- Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
- Virti vėžiai
- Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
- Daržovės drebučiuose
Lenkiškai virti vėžiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Vėžiai,
5 vienetai -
Gvazdikėliai,
3 vienetai -
Aliejus,
3 arbatiniai šaukšteliai - Petražolės
-
Vanduo,
0.5 litro -
Alus,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Prieskonius su alumi užvirinkite, supilkite aliejų, sudėkite vėžius ir virkite juos 7-10 min.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...