
Lenkiška raugintų kopūstų sriuba
INGREDIENTAI:
300 gramų | kiauliena (su kaulais) |
šiek tiek | žalumynų |
3 valgomieji šaukštai | grybai (džiovinti) |
300 gramų | rauginti kopūstai |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
50 gramų | kiaulienos lašiniai |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsa ir grybai užpilami 1,2L vandens ir išverdami. Baigiant virti suberiami smulkiai supjaustyti prieskoniniai žalumynai sriubai. Rauginti kopūstai smulkiai supjaustomi, užpilami trupučiu vandens ir ištroškinami. Mėsos sultinys perkošiamas per sietą ir užpilamas ant kopūstų. Lašiniukai supjaustomi kubeliais. Svogūnai smulkiai supjaustomi ir truputį pakepinami, po to įberiama miltų, viskas dar pakepinama ir supilama į sriubą. Prieskoniniai žalumynai ir grybai supjaustomi siauromis juostelėmis ir taip pat suberiami į sriubą. Patiekalas valgomas su virtomis, truputį paspirgintais lašiniukais apipiltomis bulvėmis (lašiniukai supjaustomi kubeliais).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Špinatų ir rūgštynių sriuba su šviežia šonine
-
Sriuba (Sopa criolla)
-
Kiškio kopūstų sriuba
-
Šalta šviežių agurkų sriuba
-
Šviežių miško grybų sriuba
-
Pikantiška daržovių sriuba
-
Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
-
Daržovių sultinys sriuboms
-
Sojų sriuba
-
Šalta daržovių sriubytė
-
Valstietiška duonos sriuba
-
Avižienė su grybais
-
Vaisių sriuba
-
Šalta mėlynių sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Leipcigo daržovių šiupininė
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
-
Sriuba "Čili"
Lenkiška raugintų kopūstų sriuba
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kiauliena, su kaulais,
300 gramų - Žalumynai
-
Grybai, džiovinti,
3 valgomieji šaukštai -
Rauginti kopūstai,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
-
Kiaulienos lašiniai,
50 gramų - Kvietiniai miltai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa ir grybai užpilami 1,2L vandens ir išverdami. Baigiant virti suberiami smulkiai supjaustyti prieskoniniai žalumynai sriubai. Rauginti kopūstai smulkiai supjaustomi, užpilami trupučiu vandens ir ištroškinami. Mėsos sultinys perkošiamas per sietą ir užpilamas ant kopūstų. Lašiniukai supjaustomi kubeliais. Svogūnai smulkiai supjaustomi ir truputį pakepinami, po to įberiama miltų, viskas dar pakepinama ir supilama į sriubą. Prieskoniniai žalumynai ir grybai supjaustomi siauromis juostelėmis ir taip pat suberiami į sriubą. Patiekalas valgomas su virtomis, truputį paspirgintais lašiniukais apipiltomis bulvėmis (lašiniukai supjaustomi kubeliais).
Reklama:
Komentarai (6)
-
Erikulia
2010-09-07 13:47
cool
Niam niam
labai skanu!! :-* :super2: :galvoju: ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...