šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | garstyčios (padažas) |
300 gramų | kiauliena (mentė ar kumpis) |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ar riebalus. Kiaulienos gabaliuką pamirkykite plaktame kiaušinyje, tuomet apvoliokite džiūvesėliuose ir kepkite kol gražiai paruduos.
Mėsą valgykite su daržovių salotomis, virtomis ar keptomis bulvėmis. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepsnys Du milžinai
- Šašlykai
- Gardūs veršienos karbonadai
- Bulvių patiekalas
- Kotletai su daržovių įdaru
- Keptas paršelis
- Totoriški avienos maltiniai
- Sprandinės kepsnys ant grotelių
- Sotūs pietūs - meksikietiškai
- Kepta jautiena su kriaušėmis
- Triušienos šašlykas
- Vyne troškintas triušis
- Kiaulienos kotletai
- Kiaulienos šonkauliukai
- Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
- Kiauliena su ryžiais ir ananasais
- Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
- Aluje troškinta jautiena
- Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
- Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
Lengvi kiaulienos kepsneliai
- Paruošimo laikas:
- Aliejus, kepimui
- Pipirai, juodieji
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Garstyčios, padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiauliena, mentė ar kumpis,
300 gramų - Džiūvėsėliai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kumpį, mentę ar kitą neriebią mėsą supjaustykite taip, kad gautūsi kepsneliai, nestoresni nei 2 cm. Mėsos gabaliukus pamuškite. Po to mėsą pasūdykite, pabarstykite pipirų ir ištepkite garstyčiomis. Taip mėsą palaikykite 0,5-1 val.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ar riebalus. Kiaulienos gabaliuką pamirkykite plaktame kiaušinyje, tuomet apvoliokite džiūvesėliuose ir kepkite kol gražiai paruduos.
Mėsą valgykite su daržovių salotomis, virtomis ar keptomis bulvėmis. Skanaus!
Komentarai (22)
-
Justinas
2015-04-11 07:07
Jo, blondinėm reik ir tokio recepto... tik neparašyta kiek g druskos dėti :D
...o kad ''lengvi'', tai joooo :D
-
rimas
2015-01-06 13:13
skaniau kada du kartus pamirkai kiausinyje ir dziuveseliuose
-
Ligita
2014-08-31 16:52
Nuostabu, puikus receptas 9/10 :)
-
dale
2014-04-13 08:57
skanu
-
kur tas,,lengvumas,,?
2014-02-08 13:57
mesoje?
-
Giedre
2012-02-02 11:42
Iprasta,bet skanu:) :super:
-
sms
2011-03-29 08:17
reiks pasigaminti :-)
-
ss
2010-10-02 01:14
Labai skanu, daznai kepu. greita ir ypac skanu. Skaniau nei bet kokiam restorane, patikekit. Aciu tomai.
-
lauris
2010-10-01 11:37
neblogai atrodo :super:
-
laurike
2010-02-10 20:15
Visai nieko tie kepsniukai, tik mesyte turi buti sviezia. Viena kart tai dariau su nesviezia, tai gavos naminiu tapkiu skonis :-D