Ledų tortas
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas vanilinių ledų
1 stiklinė saldainiai (laužyti)
400 šokoladinių ledų (sumaišytų su šokolado plytelėmis)
4 valgomieji šaukštai sviestas
20 vienetų sausainiai (trupinti)
1 stiklinė šokoladas (tirpintas)
3 valgomieji šaukštai karamelė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Ledus palikti kambario temperatūroje, kad suminkštėtų.
2.
Apvalią formą ar puodą iškloti plėvele. Lydytą sviestą sumaišyti su sausainių trupiniais. Iškloti paruošto indo dugną ir paslėgti. Padėkite į šaldiklį.
3.
Dėti šokoladinių ledų (sumaišytų su šokolado plytelėmis) sluoksnį, gerai suslėgti, aplieti tirpintu šokoladu, išlyginti sluoksnį ir padėti į šaldytuvą bent pusvalandžiui. Tada dėti sluoksnį vanilinių ledų ir paslėgti, padėti vėl į šaldiklį. Vėl dėti šokoladinių ledų, paslėgti, aplieti šokoladu ir vėl dėti į kamerą. Išėmus, dėti paskutinį vanilinių ledų sluoksnį ir padėti 2 - 3 vanaldoms į šaldiklį.
4.
Išimti tortą, palaikyti jį 10 - 15 minučių kambario temperatūroje. Tada skleisti sluoksnį sutrupintų saldainių, išlyginti paviršių, lieti karamelės ir šokolado, vėl padėti tortą į šaldiklį kelioms valandoms sustingti.



Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Ledų tortas

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Ledus palikti kambario temperatūroje, kad suminkštėtų.

  2. Apvalią formą ar puodą iškloti plėvele. Lydytą sviestą sumaišyti su sausainių trupiniais. Iškloti paruošto indo dugną ir paslėgti. Padėkite į šaldiklį.

  3. Dėti šokoladinių ledų (sumaišytų su šokolado plytelėmis) sluoksnį, gerai suslėgti, aplieti tirpintu šokoladu, išlyginti sluoksnį ir padėti į šaldytuvą bent pusvalandžiui. Tada dėti sluoksnį vanilinių ledų ir paslėgti, padėti vėl į šaldiklį. Vėl dėti šokoladinių ledų, paslėgti, aplieti šokoladu ir vėl dėti į kamerą. Išėmus, dėti paskutinį vanilinių ledų sluoksnį ir padėti 2 - 3 vanaldoms į šaldiklį.

  4. Išimti tortą, palaikyti jį 10 - 15 minučių kambario temperatūroje. Tada skleisti sluoksnį sutrupintų saldainių, išlyginti paviršių, lieti karamelės ir šokolado, vėl padėti tortą į šaldiklį kelioms valandoms sustingti.



    Skanaus!

Receptą atsiuntė Miglė
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų