Pirmiausia paruoškite cukruotus migdolus - keptuvėje pakaitinkite 100 g rudojo cukraus, įpilkite 0,5 l vandens ir maišykite mediniu šaukštu, kol cukrus ištirps. Sudėkite 200 g migdolų ir maišykite, kol jie atsiskirs vienas nuo kito. Tuomet atvėsinkite ir migdolus sugrūskite, kelis palikę papuošimui.
Paruoškite šokoladinę masę: sumaišykite 250 ml grietinėlės, 100 ml cukraus, 100 ml sirupo ir kaitinkite ant silpnos ugnies, kol masė sutirštės. Nuimkite nuo ugnies, į masę sudėkite 200 g tamsaus šokolado ir 2 šaukštelius sviesto, maišykite, kol taps vientisa.
Šokoladinę masę išpilkite į lėkštę, sudėkite grūstus cukruotus migdolus. Uždėkite ledų kamuoliuką, puoškite cukruotais migdolais, šokoladu ir plakta grietinėle.

Ledai su migdolais
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | migdolai |
0.5 litro | vanduo |
100 gramų | cukrus (rudasis) |
250 mililitrų | grietinėlės, 35% |
100 mililitrų | cukrus (rudasis) |
100 mililitrų | sirupas |
200 gramų | juodojo šokolado |
2 arbatiniai šaukšteliai | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gaivus mango desertas
-
Vafliai su graikiniais riešutais
-
Citrininis desertas
-
Nekeptas varškės tortas
-
Skanėstas su saulėgrąžomis
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Kavos ir ledų desertas
-
Sezaminis gardėsis
-
Gaivus varškės desertas
-
Braškių ir bananų kokteilis
-
Želė tortas
-
Sausainių gardėsis su varške
-
Abrikosų laiveliai
-
Citrinos drebučiai
-
Šokoladiniai traškučiai su romu
-
Varškės kremas su apelsinais
-
Ryžių desertas
-
Uogų desertas
-
Grietinėlės pyragas
-
Desertinė varškytė
Ledai su migdolais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Migdolai,
200 gramų -
Vanduo,
0.5 litro -
Cukrus, rudasis,
100 gramų -
Grietinėlė, 35%,
250 mililitrų -
Cukrus, rudasis,
100 mililitrų -
Sirupas,
100 mililitrų -
Juodasis šokoladas,
200 gramų -
Sviestas,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pirmiausia paruoškite cukruotus migdolus - keptuvėje pakaitinkite 100 g rudojo cukraus, įpilkite 0,5 l vandens ir maišykite mediniu šaukštu, kol cukrus ištirps. Sudėkite 200 g migdolų ir maišykite, kol jie atsiskirs vienas nuo kito. Tuomet atvėsinkite ir migdolus sugrūskite, kelis palikę papuošimui.
Paruoškite šokoladinę masę: sumaišykite 250 ml grietinėlės, 100 ml cukraus, 100 ml sirupo ir kaitinkite ant silpnos ugnies, kol masė sutirštės. Nuimkite nuo ugnies, į masę sudėkite 200 g tamsaus šokolado ir 2 šaukštelius sviesto, maišykite, kol taps vientisa.
Šokoladinę masę išpilkite į lėkštę, sudėkite grūstus cukruotus migdolus. Uždėkite ledų kamuoliuką, puoškite cukruotais migdolais, šokoladu ir plakta grietinėle.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...