Lečo daržovienė
AUTORIUS:
Agnė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų lečo
1 stiklinė pupelės
3 vienetai bulvių
3 vienetai morkos
1 saujelė pipirnė
1 žiupsnelis druska
1 žiupsnelis prieskonių mišinys
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Pupeles geriausia užmerkti iš vakaro.
2.
Į puodą įpilti vandens, užvirinti.
3.
Kai vanduo užverda, sudėti pupeles, nuskustas ir supjaustytas bulves ir morkas. Virti kol pupelės suminkštės.
4.
Sudėti lečo ir dar pavirti apie 10 minučų.
5.
Pasūdyti, įberti daržovių prieskonių mišinio ir sudėti sėjamasias pipirines. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Lečo daržovienė

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Pupeles geriausia užmerkti iš vakaro.

  2. Į puodą įpilti vandens, užvirinti.

  3. Kai vanduo užverda, sudėti pupeles, nuskustas ir supjaustytas bulves ir morkas. Virti kol pupelės suminkštės.

  4. Sudėti lečo ir dar pavirti apie 10 minučų.

  5. Pasūdyti, įberti daržovių prieskonių mišinio ir sudėti sėjamasias pipirines. Skanaus!

Receptą atsiuntė Agnė
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų