Sumaišome miltus su kepimo milteliais ir druska. Sviestą sumaišome su aliejumi ir pienu. Šį mišinį pamažu pilame į miltų mišinį ir pradedame minkyti tešlą. Minkome, kol gauname vientisą masę. Ją iškočiojame 1 cm storio ir apibarstome tarkuotu sūriu. Vyniojame pradedant nuo krašto, kad sūris priliptų prie tešlos, tada vėl išvyniojame, supjaustome ir susukame.
Kepame 30-40 minučių 180 ° C temperatūroje iki auksinės rudos spalvos.

Lazdelės su sūriu
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | kvietiniai miltai |
250 gramų | sūris |
1 stiklinė | pienas |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
4 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varškės kremu
-
Zefyrai
-
Spurgos su meile ir varške
-
Šokolado keksiukai su vyšnaitėmis
-
Vaniliniai keksiukai
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Varškiniai keksiukai
-
Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
-
Larisos kalėdinis pyragaitis
-
Spurgos iš varškės
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Rageliai
-
Šokoladiniai kavos keksiukai su maskarponės kremu
-
Bandelės su varške
-
Pyragėliai su baravykais
-
Plikyti pyragaičiai
-
Pyragėliai "ausytės" su aguonomis
-
Juodojo šokolado keksiukai su šokoladiniu įdaru ir šokoladinėmis kepurėlėmis
-
Prancūziški rageliai su migdolais
-
Bulvinės bandelės
Lazdelės su sūriu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Sūris,
250 gramų -
Pienas,
1 stiklinė -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Kepimo milteliai,
4 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišome miltus su kepimo milteliais ir druska. Sviestą sumaišome su aliejumi ir pienu. Šį mišinį pamažu pilame į miltų mišinį ir pradedame minkyti tešlą. Minkome, kol gauname vientisą masę. Ją iškočiojame 1 cm storio ir apibarstome tarkuotu sūriu. Vyniojame pradedant nuo krašto, kad sūris priliptų prie tešlos, tada vėl išvyniojame, supjaustome ir susukame.
Kepame 30-40 minučių 180 ° C temperatūroje iki auksinės rudos spalvos.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...