
250 gramų | lazanija ((1 pakuotė lazanijos lakštų) ) | |
300 gramų | vištiena ( virta) | |
šiek tiek | žalumynų ( (smulkiai sukapotų petražolių ir krapų)) | |
300 gramų | sūris (ermentinis) | |
Padažui: | ||
200 gramų | grietinė | |
150 mililitrų | vanduo | |
2 valgomieji šaukštai | sojos padažas | |
100 gramų | kečupas |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lazanija su veršiena
-
Sotūs pietūs
-
Tagliatelle su krevetėmis
-
Arvydo kepinti ryžiai su kardamonu
-
Makaronai Ta gliatelle su aitriosiomis paprikomis ir česnakais
-
Naminiai "Pappardelle" makaronai su grybais kumpiu, raudonąją cikorija, špinatais ir grietinėle
-
Makaronai su sardelėmis
-
Garfildo lazanija
-
Netikra lazanija
-
Spaghetti Carbonara su špinatais
-
Ryžių apkepas
-
Ryžių košė su vaisiais
-
Įdaryti makaronai
-
Penne makaronai su mėsos padažu
-
Jolantos sočioji mišrainė
-
Daniškas plovas
-
Greiti spagečiai su dešrelėmis
-
Ukrainietiškas ryžių apkepas
-
Makaronai su avokadų padažu
-
Risotto
Lazanija su vištiena

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Lazanija, (1 pakuotė lazanijos lakštų) ,
250 gramų -
Vištiena, virta,
300 gramų - Žalumynai, (smulkiai sukapotų petražolių ir krapų)
-
Sūris, ermentinis,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Grietinė,
200 gramų -
Vanduo,
150 mililitrų -
Sojos padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Kečupas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Visus padažui skirtus ingredientus sumaišome ir supilame į puodą bei užviriname.
Imam kvadrato formos indą ir pradedam sluoksniuoti lazaniją. Į indą įpilame kelis samčius padažo, sudedam pirmą sluoksnį lazanijos. Pabarstome žalumynais, sudedam dalį vištienos. Užpilame 2-3 samčius padažo. Dedam antrą sluoksnį lazanijos. Vėl dedam žalumynus, vištieną, padažą. Taip sluoksniuojame pagal jūsų norima sluoksnių kiekį. Sluoksniuoti lazaniją užbaigiame lazanijos sluoksniu ir užpilus likusį padažą. Viršų apibarstome sutarkuotu sūrių. Kepam 220 ° temp. orkaitėje 35 - 40 min.
Būtina sąlyga: Sluoksniuojant lazaniją , lazanijos lakštus dėti: vieną išilgai, kitą skersai. Tai būtina, kad jūsų lazanija nesubyrėtų ir laikytų formą. Negailėkite padažo, atminkite, kad lazanija tai makaronai ir kad ji būtų minkšta ir sultinga, padažo turi būti nemažai. Juk makaronai turi išvirti kepimo procese. Iškeptą lazaniją išimkite iš orkaitės ir apklokite rankšluosčiu. Tegul pastovi apie valandą laiko. Tuomet susigers visas padažas, ji išbrinks, bus skanesnė ir ją bus paprasčiau supjaustyti.
Skanaus.
Komentarai