1 vienetas | lavašas |
5 vienetai | pievagrybiai |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | lydytas sūris (tepamas, indelis) |
150 gramų | vištienos filė (krūtinėlė, lengvai parūkyta) |
1 vienetas | morkos |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Marinuota saldžiarūgšti silkė
- Bulviniai traškučiai
- Sūrio piršteliai
- Silkė su morkomis
- Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
- Tartas su sūrio kremu/Pistou padažu ir glazūruotais pomidorais
- Keptos krevetės
- Kepti aguročiai su slyvomis
- Baklažanų užkepėlė su sūriu
- Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
- Mumijos
- Pomidorų užkandėlė
- Šventinis kelmas
- Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
- Kepta duona "Su skyle"
- Vištienos tortas
- Pica
- Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
- Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
- Alinos čeburekai
Lavašo suktinukai
-
Lavašas,
1 vienetas -
Pievagrybiai,
5 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Lydytas sūris, tepamas, indelis,
1 vienetas -
Vištienos filė, krūtinėlė, lengvai parūkyta,
150 gramų -
Morkos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Morką pavirkite tiek, kad suminkštėtų ir supjaustykite plonomis juostelėmis. Vištienos krūtinėlę taip pat supjaustykite plonomis juostelėmis. Pievagrybius supjaustę griežinėliais, apkepinkite su susmulkintu svogūnu. Tada paimkite lavašą ir jį sutepkite tepamu sūreliu. Šaukšteliu berkite pakepintus pievagrybius su svogūnu ir paskirstykite po visą lavašą, po to išdėliokite plonomis juostelėmis supjaustyta morką ir vištieną. Lavašą susukite į ritinį, tada į maistinę plėvelę ir dėkit į šaldytuvą kelioms valandoms. Prieš patiekiant supjaustykite 4–5 cm pločio griežinėliais. Skanūs tiek šalti, tiek šilti :) Skanaus!
Komentarai (9)
-
thailand
2011-01-05 09:52
Ramune, kokia čia blynų tešlą siūlai - lavašai yra kepami iš bemielės tešlos :-D
-
kestas to staras
2011-01-04 20:02
pats jei nori daryt lavasa,tj tik miltu ir vandens reikia,dar druskos. Padarai tesla iskocioji plonai ir keptuvei pakepi ikaitintoj be jokio aliejaus ar tauku.tesla turi but kieta ir plonai lb iskociot reike
-
kritike :D
2010-05-16 15:31
:bloga: :bloga: %-)
-
Staras
2010-02-01 20:42
AČIU RAMŪNEI.... :-) :super:
-
Ramunė
2010-02-01 19:13
vienas paketis sausų mielių
2 stiklinės šilto vandens
1 šaukštelis cukraus
2-1/2 šaukštai alyvų aliejaus
3-1/4 stiklinės miltų
padarom tešlą iš visko , leidžiam pakilti aliejuje išteptame inde. Labai plonai iškočiojame, supjaustome kvadratais, juos patepame vandeniu, subadome šakute ir kepame 200-220 lapisnių orkaitėje ant kepimo popieriaus apie 20 min.
-
Asta
2010-02-01 18:44
Nezinau :-D
Bet ju buna pirkti parduotuvese... ;-)
-
Staras
2010-02-01 18:15
o kaip pačiam pasigaminti lavaša? :-( :-D