Lavašo lietiniai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | lavašas |
500 gramų | žuvies filė |
1 stiklinė | grybai (švieži ar sūdyti) |
70 gramų | sviestas |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | rapsų aliejus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Žuvies filė supjaustyti mažais kubeliais. Smulkiai supjaustyti grybus ir pakepinti augaliniam aliejuje. Tada sudėti kepinti ir smulkintus svogūnus, krapus ir žuvies gabaliukus. Pagardinti druska, pipirais.
2.
Lavašus supjaustyti į 6 stačiakampius (turi gautis 12 vnt.). Lavašus įdaryti žuvies - grybų mase ir suvynioti.
3.
Į kepimo skardą, pateptą aliejumi sudėti paruoštus lbynus, aplieti juos tirpintu sviestu ir kepti 30 - 40 minučių 180°C temp. orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Špinatinis blynų tortas su varške
- Bajoriški lietiniai blynai su migdolais
- Varškės blyneliai
- Lietiniai blynai su vištiena
- Lietiniai su dešrele ir sūriu
- Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
- Lietiniai blynai su krabų lazdelėmis
- Saldūs blynai
- Blyneliai „Peliukas Mikis“
- Lietiniai su vištienos įdaru
- Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
- Lietiniai su vištienos įdaru
- Lietiniai su silkės įdaru
- Alaus lietiniai
- Krabų lazdelių griežinėliai lietiniuose
- Šokoladiniai lietiniai su persikais ir braškėmis
- Lietiniai su padažu
- Lietiniai su žuvies įdaru
- Lietiniai su špinatų ir pelėsinio sūrio padažu
- Lietiniai su grybais
Lavašo lietiniai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Lavašas,
500 gramų -
Žuvies filė,
500 gramų -
Grybai, švieži ar sūdyti,
1 stiklinė -
Sviestas,
70 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Rapsų aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Lina
(
)
Gaminimo eiga:
Žuvies filė supjaustyti mažais kubeliais. Smulkiai supjaustyti grybus ir pakepinti augaliniam aliejuje. Tada sudėti kepinti ir smulkintus svogūnus, krapus ir žuvies gabaliukus. Pagardinti druska, pipirais.
Lavašus supjaustyti į 6 stačiakampius (turi gautis 12 vnt.). Lavašus įdaryti žuvies - grybų mase ir suvynioti.
Į kepimo skardą, pateptą aliejumi sudėti paruoštus lbynus, aplieti juos tirpintu sviestu ir kepti 30 - 40 minučių 180°C temp. orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...