Lavašo lietiniai
AUTORIUS:
Lina
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Autorius apie receptą: Lietinių receptą su grybų - žuvies radau sename kalendoriuje, bet kadangi man sunkiai sekasi lieti lietinius, nutariau panaudoti lavašą ir kepti blynus orkaitėje. Blynai su Lietinių receptą su grybų - žuvies radau sename kalendoriuje, bet kadangi man sunkiai sekasi lieti lietinius, nutariau panaudoti lavašą ir kepti blynus orkaitėje. Blynai su įdaru buvo valgomi ir bajorų virtuvėje. Grybai ir žuvis, pasninko metu, buvo vieni pagrindinių produktų. (...daugiau) Lina
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų lavašas
500 gramų žuvies filė
1 stiklinė grybai (švieži ar sūdyti)
70 gramų sviestas
1 vienetas svogūnai
šiek tiek rapsų aliejus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Žuvies filė supjaustyti mažais kubeliais. Smulkiai supjaustyti grybus ir pakepinti augaliniam aliejuje. Tada sudėti kepinti ir smulkintus svogūnus, krapus ir žuvies gabaliukus. Pagardinti druska, pipirais.
2.
Lavašus supjaustyti į 6 stačiakampius (turi gautis 12 vnt.). Lavašus įdaryti žuvies - grybų mase ir suvynioti.
3.
Į kepimo skardą, pateptą aliejumi sudėti paruoštus lbynus, aplieti juos tirpintu sviestu ir kepti 30 - 40 minučių 180°C temp. orkaitėje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Lavašo lietiniai

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Lietinių receptą su grybų - žuvies radau sename kalendoriuje, bet kadangi man sunkiai sekasi lieti lietinius, nutariau panaudoti lavašą ir kepti blynus orkaitėje. Blynai su ( ...daugiau ) Lina
Gaminimo eiga:
  1. Žuvies filė supjaustyti mažais kubeliais. Smulkiai supjaustyti grybus ir pakepinti augaliniam aliejuje. Tada sudėti kepinti ir smulkintus svogūnus, krapus ir žuvies gabaliukus. Pagardinti druska, pipirais.

  2. Lavašus supjaustyti į 6 stačiakampius (turi gautis 12 vnt.). Lavašus įdaryti žuvies - grybų mase ir suvynioti.

  3. Į kepimo skardą, pateptą aliejumi sudėti paruoštus lbynus, aplieti juos tirpintu sviestu ir kepti 30 - 40 minučių 180°C temp. orkaitėje.

Receptą atsiuntė Lina
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų