Lavašas su vištienos įdaru
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
2 vienetai lavašas
250 gramų vištienos filė
1 vienetas svogūnai (nedidelis)
1 vienetas paprika (nedidelė)
100 gramų pievagrybiai
1 vienetas cukinija (nedidelė)
1 vienetas pupelės (pomidorų padaže, indeliais)
3 valgomieji šaukštai grietinė
šiek tiek prieskoniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Keptuvėje pakepiname nedideliais gabaliukais supjaustytą vištieną, svogūną, papriką ir pievagrybius. Geriausia apkepti viską atskirai. Viską sudedame į puodą. Į puodą sukratome keptas pupeles, įdedame 3 šaukštus grietinės ir troškiname apie 15 min. Viską pagardiname prieskoniais. Gautą troškinį įvynioti į supjaustytą lavašą ir patiekti.

Populiariausi receptai šią savaitę

Lavašas su vištienos įdaru

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Keptuvėje pakepiname nedideliais gabaliukais supjaustytą vištieną, svogūną, papriką ir pievagrybius. Geriausia apkepti viską atskirai. Viską sudedame į puodą. Į puodą sukratome keptas pupeles, įdedame 3 šaukštus grietinės ir troškiname apie 15 min. Viską pagardiname prieskoniais. Gautą troškinį įvynioti į supjaustytą lavašą ir patiekti.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų