Lauko čili sriuba
Porcijų skaičius:
4
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 mililitrų | vanduo (apytikriai) |
300 gramų | kiaulienos faršas |
2 skardinės | konservuotų pupelių (baltos ir spalvotos) |
1 vienetas | saldi raudonoji paprika |
100 gramų | pomidorų padažas (su džiovintais pomidorais) |
1 vienetas | svogūnai (smulkintas) |
1 vienetas | salierai (stiebas) |
1 vienetas | aitriosios paprikos (maža) |
1 saujelė | žalumynų (krapai ir petražolės, smulkinti) |
1 skiltelė | česnakas (smulkintas) |
1 žiupsnelis | penkių pipirų mišinys |
2 žiupsneliai | maltų lauro lapų |
2 žiupsneliai | džiovintas bazilikas |
šiek tiek | sviestas (ar aliejus, kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Mėsą, kartu su smulkintu česnaku, svogūnu, druska ir prieskoniais apkepti ant sviesto ar aliejaus.
2.
Paprikas, saliero stiebą susmulkint ir kartu su žalumynais taip pat apkepti su aliejumi.
3.
Abu šiuos troškinius supilti į apie 500 g. vandens, suberti pupeles, sudėti pomidorų padažą ir virti lauke ant ugnies apie 30 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Užkepėlės su žiediniu kopūstu
- Apkeptos daržovės
- Karštos paprikų salotos
- Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
- Kepta cukinija su kariu
- Lietinių tortas
- Midijos su špinatais
- Žiedinių kopūstų apkepas
- Mėsos ir daržovių vėrinukai
- Čenachai
- Blynai su kopūstais
- Vėdarai su cukinijomis
- Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
- Grill kukurūzų burbuolės su žolelėmis
- Kepti aguročiai su slyvomis
- Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
- Daržovių kugelis
- Grikiais ir daržovėmis įdarytos paprikos
- Japoniški baklažanai
- Keptos gelteklės
Lauko čili sriuba
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Porcijų skaičius: 4
-
Vanduo, apytikriai,
500 mililitrų -
Kiaulienos faršas,
300 gramų -
Konservuotos pupelės, baltos ir spalvotos,
2 skardinės -
Saldi raudonoji paprika,
1 vienetas -
Pomidorų padažas, su džiovintais pomidorais,
100 gramų -
Svogūnai, smulkintas,
1 vienetas -
Salierai, stiebas,
1 vienetas -
Aitrioji paprika, maža,
1 vienetas -
Žalumynai, krapai ir petražolės, smulkinti,
1 saujelė -
Česnakas, smulkintas,
1 skiltelė -
Penkių pipirų mišinys,
1 žiupsnelis -
Malti lauro lapai,
2 žiupsneliai -
Džiovintas bazilikas,
2 žiupsneliai - Sviestas, ar aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Mėsą, kartu su smulkintu česnaku, svogūnu, druska ir prieskoniais apkepti ant sviesto ar aliejaus.
Paprikas, saliero stiebą susmulkint ir kartu su žalumynais taip pat apkepti su aliejumi.
Abu šiuos troškinius supilti į apie 500 g. vandens, suberti pupeles, sudėti pomidorų padažą ir virti lauke ant ugnies apie 30 min.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai