
Lauko apkepas su dešra
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas | bulvių |
3 vienetai | paprika |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | rozmarinas |
šiek tiek | kmynai |
šiek tiek | mairūnas |
šiek tiek | česnakas (trintas) |
4 vienetai | svogūnai |
150 gramų | pievagrybiai |
3 vienetai | morkos |
4 vienetai | pomidorai |
150 gramų | sūris (fermentinis) |
300 gramų | dešra |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Bulves ir morkas apvirti pasūdytame vandenyje (jos turi suminkštėti, bet išlikti gan kietos). Tada atskirai bulves ir morkas supjaustyti stambiais griežinėliais. Paprikas ir svogūnus taip pat gan stambiai supjaustyti. Dešrą supjaustyti griežinėliais ar juostelėmis.
2.
Griliui skirtas aliuminio formeles patepti aliejumi, o ant dugno berti prieskonių (negailėti). Tada į kiekvieną formą dėti sluoksnį bulvių su morkomis, svogūnų, paprikų, dešros, supjaustytų stambiai pievagrybių, pomidoro griežinėlių, o ant jų dėti trinto česnako. Ant viršaus vėl dėti bulvių griežinėlius.
3.
Paruoštus apkepėlius kepti lauko krosnyje apie 10 - 15 min., o prieš baigiant kepti ant viršaus užberti tarkuoto fermentinio sūrio.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvinis pyragas
-
Bulvių ir cukinijų pyragas
-
Plokštainis iš bulvių, su kumpiu
-
Tarkuotų bulvių apkepas
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Studentiškas bulvių plokštainis
-
Bulvių pica
-
Bulvių bei dešrelių apkepas
-
Bulvių apkepas pagal Vanill
-
Keptos bulvės su šonine ir sūriu
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Jautienos apkepas su pankoliu
-
Bulvių ir varškės apkepas
-
Kugelis su meile
-
Apkeptos bulvės su sūriu
-
Bulvių apkepas
-
Bulvių plokštainis
-
Bulvių apkepas su morkomis
-
Bulvių apkepėlė su ZIGMO silke ir ančiuviais
-
"Kiaušinienė" pietums
Lauko apkepas su dešra
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Paprika,
3 vienetai - Aliejus
- Rozmarinas
- Kmynai
- Mairūnas
- Česnakas, trintas
-
Svogūnai,
4 vienetai -
Pievagrybiai,
150 gramų -
Morkos,
3 vienetai -
Pomidorai,
4 vienetai -
Sūris, fermentinis,
150 gramų -
Dešra,
300 gramų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves ir morkas apvirti pasūdytame vandenyje (jos turi suminkštėti, bet išlikti gan kietos). Tada atskirai bulves ir morkas supjaustyti stambiais griežinėliais. Paprikas ir svogūnus taip pat gan stambiai supjaustyti. Dešrą supjaustyti griežinėliais ar juostelėmis.
Griliui skirtas aliuminio formeles patepti aliejumi, o ant dugno berti prieskonių (negailėti). Tada į kiekvieną formą dėti sluoksnį bulvių su morkomis, svogūnų, paprikų, dešros, supjaustytų stambiai pievagrybių, pomidoro griežinėlių, o ant jų dėti trinto česnako. Ant viršaus vėl dėti bulvių griežinėlius.
Paruoštus apkepėlius kepti lauko krosnyje apie 10 - 15 min., o prieš baigiant kepti ant viršaus užberti tarkuoto fermentinio sūrio.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...