
Laukinis sūris
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 vienetas | virto pieno sūris |
1 pakelis | kotanyi „toskanos žalumynai“ |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | čiobreliai |
1 žiupsnelis | laiškiniai česnakai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Sūrį ištepti aliejum, ir gerai įtrinti prieskoniais.
2.
Susukt į foliją ir kept ant laužo apie 20 - 30 minučių, kas 10 - 15 minučių apverčiant.
3.
Valgyt atvėsusį. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Omletas "Kitaip"
-
Šventinė višta
-
Margaritos varškės apkepas
-
Varškės apkepas su razinomis
-
Virti varškėčiai su braškiniu padažu
-
Skanus varškės apkepas
-
Varškės apkepas su asiūkliais
-
Varškės apkepas su vyšniomis
-
Studentiški pusryčiai
-
Aromatingieji varškėčiai
-
Ant žarijų keptas sūris
-
Grill sūris
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Cukinija su varškės įdaru
-
Varškės apkepas
-
Varškės apkepas su žemuogėm
-
Bulvių ir varškės apkepas
-
Varškės virtinukai
-
Omletas su paprika
-
Spurgečiai
Laukinis sūris
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Virto pieno sūris,
1 vienetas -
Kotanyi „Toskanos žalumynai“,
1 pakelis -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 žiupsnelis -
Čiobreliai,
1 žiupsnelis -
Laiškiniai česnakai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sūrį ištepti aliejum, ir gerai įtrinti prieskoniais.
Susukt į foliją ir kept ant laužo apie 20 - 30 minučių, kas 10 - 15 minučių apverčiant.
Valgyt atvėsusį. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...