Lašišos tartaras su avokadu ir laimu, patiekiamas su juodaisiais ryžiais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | ryžiai (juodieji) |
4 gramai | avokadų |
500 gramų | lašiša (šviežia) |
4 vienetai | žalioji citrina |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
2 arbatiniai šaukšteliai | vasabi |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Ryžius išvirti, perplauti šaltu vandeniu, nusausinti ir leisti atvėsti.
2.
Supjaustyti lašišą ir avokadus, supilti laimo sultis, sudėti vasabi, druską, pipirus, apšlakstyti alyvuogių aliejumi.
3.
Didelėje lėkštėje gražiai sudėti ryžius, ant viršaus lašišą ir avokadus.
Papuošti citrinos žiedeliais ar mėtos šakele.
Skanaus!
Papuošti citrinos žiedeliais ar mėtos šakele.
Skanaus!
Lašišos tartaras su avokadu ir laimu, patiekiamas su juodaisiais ryžiais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Ryžiai, juodieji,
400 gramų -
Avokadai,
4 gramai -
Lašiša, šviežia,
500 gramų -
Žalioji citrina,
4 vienetai - Alyvuogių aliejus
-
Vasabi,
2 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžius išvirti, perplauti šaltu vandeniu, nusausinti ir leisti atvėsti.
Supjaustyti lašišą ir avokadus, supilti laimo sultis, sudėti vasabi, druską, pipirus, apšlakstyti alyvuogių aliejumi.
Didelėje lėkštėje gražiai sudėti ryžius, ant viršaus lašišą ir avokadus.
Papuošti citrinos žiedeliais ar mėtos šakele.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...