Majonezo gamyba: kiaušinių tryniai išsukami, po truputį pilant saulėgrąžų aliejų. Pabaigoje, padažui sutirštėjus, pilamas actas, dedama druska ir trinti špinatai.
Juostelėmis pjaustyti agurkai sudedami ant duonelės, dalis plėšytų salotų lapų. Ant jų uždedame juostelėmis supjaustytą lašišos filė, skiltelėmis pjaustytus vynuoginius pomidoriukus, į tarpus pilamas majonezas. Sudedamos „wakame“ salotos. Likusios garbanotosios salotos sumaišomos su aliejumi, pomidoriukais ir druska. Jos patiekiamos šalia sumuštinio.

Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | zigmo šaltai rūkyta lašišos filė | |
4 lapai | duona („Macai“ ) | |
200 gramų | agurkų | |
100 gramų | salotos ( (garbanotos)) | |
200 gramų | agurkų | |
8 vienetai | pomidorai (vynuoginiai) | |
100 gramų | salotos („Wakame“ ) | |
50 gramų | alyvuogių aliejaus | |
Špinatų majonezui: | ||
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) | |
100 gramų | saulėgrąžų aliejus | |
10 gramų | vyno actas (balto) | |
50 gramų | špinatai ( lapai) | |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkė su raudonu grybų padažu
-
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Helovyno voriukai
-
Baklažanų suktinukai su šonine
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
-
Silkių užkandėlė su kiviais
-
Pikantiškos morkytės
-
Lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis
-
Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Sūri širdelė
-
Lavašo sumuštiniai
-
Skani užkandėlė
-
Pitos su grybais
-
Sūrio ir mėsos miksas
-
Užkandėlė su rūkyta žuvimi
Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
ZIGMO šaltai rūkyta lašišos filė,
400 gramų -
Duona, „Macai“ ,
4 lapai -
Agurkai,
200 gramų -
Salotos, (garbanotos),
100 gramų -
Agurkai,
200 gramų -
Pomidorai, vynuoginiai,
8 vienetai -
Salotos, „Wakame“ ,
100 gramų -
Alyvuogių aliejus,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Saulėgrąžų aliejus,
100 gramų -
Vyno actas, balto,
10 gramų -
Špinatai, lapai,
50 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Majonezo gamyba: kiaušinių tryniai išsukami, po truputį pilant saulėgrąžų aliejų. Pabaigoje, padažui sutirštėjus, pilamas actas, dedama druska ir trinti špinatai.
Juostelėmis pjaustyti agurkai sudedami ant duonelės, dalis plėšytų salotų lapų. Ant jų uždedame juostelėmis supjaustytą lašišos filė, skiltelėmis pjaustytus vynuoginius pomidoriukus, į tarpus pilamas majonezas. Sudedamos „wakame“ salotos. Likusios garbanotosios salotos sumaišomos su aliejumi, pomidoriukais ir druska. Jos patiekiamos šalia sumuštinio.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...