Lašišos sriuba
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas paprika
2 litrai vanduo
2 valgomieji šaukštai petražolės (kapotos)
šiek tiek druska
30 mililitrų vynas (baltas)
300 mililitrų grietinėlės, 35%
300 gramų lašiša (filė)
0.5 kilogramo jūros gėrybės (mišinys)
150 gramų kiaulienos šoninė
2 vienetai svogūnai
3 vienetai bulvių
0.5 vieneto salierai (stiebai)
4 valgomieji šaukštai kukurūzai (konservuoti)
1 arbatinis šaukštelis čiobreliai
šiek tiek pipirai (juodieji)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Susmulkinti lašišą, kiaulienos šoninę, svogūnus, bulves, salierą, petražoles ir papriką.
Šoninę, svogūnus, papriką ir salierus pakepinti keptuvėje (2 min.).
Užvirinti vandenį.
Į vandenį sudėti pakepintus produktus.
Suberti lašišą, jūros gėrybes. Virti 10 min.
Po to į puodą sudėti bulves, kukurūzus, supilti vyną, grietinėlę, pridėti druskos, pipirų, čiobrelių, petražolių.
Virti apie 10 min.

Populiariausi receptai šią savaitę

Lašišos sriuba

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Susmulkinti lašišą, kiaulienos šoninę, svogūnus, bulves, salierą, petražoles ir papriką.
Šoninę, svogūnus, papriką ir salierus pakepinti keptuvėje (2 min.).
Užvirinti vandenį.
Į vandenį sudėti pakepintus produktus.
Suberti lašišą, jūros gėrybes. Virti 10 min.
Po to į puodą sudėti bulves, kukurūzus, supilti vyną, grietinėlę, pridėti druskos, pipirų, čiobrelių, petražolių.
Virti apie 10 min.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų