Lašišos šašlykas su paprikomis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | lašiša (file) |
200 gramų | paprika (raudona ir geltona) |
0.5 vieneto | citrinos (sultys) |
1 sauja | krapai (smulkinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Žuvį supjaustyti kvardratėliais, išspausti ant jų citrinos sulčių, pilti aliejaus, berti druskos, pipirų, krapų ir marinuoti 30 - 60 minučių. Tada žuvies gabaliukus pakaitomis verti ant medinių pagaliukų kartu su paprikomis. Kepti ant žarijų 10 - 15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lazanija su lašiša
- Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
- Kepta stinta su krapais
- Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
- Spageti su krevetėmis
- Jūros lydeka Graikiškai
- Lašiša folijoje
- Kepta lašiša
- Menkė tešloje
- Keptas karšis
- Papuošta kepta lydeka
- Džiūvėsiuose kepta žuvis
- Spageti su alyvuogėmis
- Užkepta žuvis su konjako padažu
- Norvegiška menkė vasariškai
- Žuvies ir krevečių šašlykai
- Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
- ZIGMO lašišos kepsnys su Dižono garstyčiomis
- Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
- Žuvies troškinys
Lašišos šašlykas su paprikomis
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Lašiša, file,
400 gramų -
Paprika, raudona ir geltona,
200 gramų -
Citrinos, sultys,
0.5 vieneto -
Krapai, smulkinti,
1 sauja - Druska
- Juodieji pipirai
-
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį supjaustyti kvardratėliais, išspausti ant jų citrinos sulčių, pilti aliejaus, berti druskos, pipirų, krapų ir marinuoti 30 - 60 minučių. Tada žuvies gabaliukus pakaitomis verti ant medinių pagaliukų kartu su paprikomis. Kepti ant žarijų 10 - 15 minučių.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai