
Lašišos kepsneliai
Porcijų skaičius:
4
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | lašišų filė |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Lašišos filė susmulkinti šakute, įmušti kiaušinį, kruopščiai išmaišyti. Dėti smulkintus svogūnų laiškus, gardinti druska ir pipirais.
2.
Formuoti kepsnelius ir kepti iš abiejų pusių keptuvėje po kelias minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tešloje kepti žuvies piršteliai
-
Žuvies kepsneliai
-
Farširuota lydeka kepta orkaitėje
-
Afrikinis šamas orkaitėje su daržovėmis
-
Išmarinuota žuvis
-
Troškinta lydeka
-
Žuvis su garstyčiomis
-
Keptas ant grotelių upėtakis
-
Žuvies ir krevečių šašlykai
-
Žuvies paplotėliai
-
Kepta menkė
-
„Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Žuvies pudingas
-
Karpis pietums
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
-
Žuvies pyragas
-
Keptas upėtakis
-
Įdaryti kalmarai
-
Kepti karpiai
Lašišos kepsneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Porcijų skaičius: 4
-
Lašišų filė,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Rimantė
Gaminimo eiga:
Lašišos filė susmulkinti šakute, įmušti kiaušinį, kruopščiai išmaišyti. Dėti smulkintus svogūnų laiškus, gardinti druska ir pipirais.
Formuoti kepsnelius ir kepti iš abiejų pusių keptuvėje po kelias minutes.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...