Lašišą įtrinkite prieskoniais, apšlakstykite citrinos sultimis ir palaikykite 1 valandą.
Kepimo skardą ištepkite aliejumi ir sudėkite lašišos gabaliukus.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite apie 20 minučių.
Kai lašiša iškeps, patiekite su padažiuku.
Padažas: į grietinėlę įmaišykite vyną, prieskonių ir ikrų.
Gero apetito!
Lašiša su padažu
INGREDIENTAI:
500 gramų | lašiša |
0.5 vieneto | citrinos |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | baltas vynas (sausas) |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% (22-33 proc. riebumo) |
3 arbatiniai šaukšteliai | ikrai (raudonieji) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Rūkyti naminiai vijūnai
- Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
- Plekšnės filė su plutele
- Perlinių kruopų apkepas
- Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
- Įdaryta velykinė antis
- Šutintas upėtakis
- Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
- Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
- Vištienos troškinys su pupelėmis
- Lašiša grietinėlės padaže
- Lazanija su moliūgais
- Žuvis tešloje
- Dešrelių pynė
- Vištiena su grybais
- Vištiena su anansų žeidais
- Apkeptos daržovės
- Kukurūzų apkepas su obuoliais
- Vištiena su čili
- Kaukazo šašlykai
Lašiša su padažu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Lašiša,
500 gramų -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Baltas vynas, sausas,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinėlė, 35%, 22-33 proc. riebumo,
100 mililitrų -
Ikrai, raudonieji,
3 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišą įtrinkite prieskoniais, apšlakstykite citrinos sultimis ir palaikykite 1 valandą.
Kepimo skardą ištepkite aliejumi ir sudėkite lašišos gabaliukus.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Kepkite apie 20 minučių.
Kai lašiša iškeps, patiekite su padažiuku.
Padažas: į grietinėlę įmaišykite vyną, prieskonių ir ikrų.
Gero apetito!
Reklama:
Komentarai (2)
-
indre
2012-10-10 14:22
o tai kaip padaza pagaminti??? :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...