Bulves, svogūną, morkas ir grybus supjaustome kubeliais.
Lašišą įtriname prieskoniais ir apšlakstome aliejumi.
Įkaitiname aliejų ir apkepame lašišos gabaliukus (po 5 min. kiekvieną pusę).
Atskiroje keptuvėje sudedame bulves, morkas, svogūnus ir grybus. Supilame 0,5 stiklinės vandens, prieskonius ir troškiname apie 15 minučių.
Lašišą patiekiame su garnyru.

Lašiša su daržovėmis ir grybais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
0.5 vieneto | citrinos |
5 vienetai | salotos (lapai) |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | prieskoniai (žuvims) |
500 gramų | lašiša (filė) |
5 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkos |
300 gramų | pievagrybiai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkių tango ant burokėlių
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
-
Silkė su slyvomis ir muskatu
-
Skumbrė pievagrybių padaže
-
Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
-
Lašišos troškinys
-
Žuvies kukuliai
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Lašišų šašlykai
-
Spageti su krevetėmis
-
Farširuota lydeka
-
Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
-
Midijos su špinatais
-
Įdaryta lydeka
-
Marinuota žuvis su padažu
-
Midijų šašlykai
-
Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
-
Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
-
Eršketas šampane
-
Redos lašiša
Lašiša su daržovėmis ir grybais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Citrinos,
0.5 vieneto -
Salotos, lapai,
5 vienetai - Alyvuogių aliejus
-
Svogūnai,
1 vienetas - Prieskoniai, žuvims
-
Lašiša, filė,
500 gramų -
Bulvės,
5 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Pievagrybiai,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves, svogūną, morkas ir grybus supjaustome kubeliais.
Lašišą įtriname prieskoniais ir apšlakstome aliejumi.
Įkaitiname aliejų ir apkepame lašišos gabaliukus (po 5 min. kiekvieną pusę).
Atskiroje keptuvėje sudedame bulves, morkas, svogūnus ir grybus. Supilame 0,5 stiklinės vandens, prieskonius ir troškiname apie 15 minučių.
Lašišą patiekiame su garnyru.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...