Daržoves supjaustyti arba sutarkuoti. Žalumynus sukapoti. Sumaišyti ir pakepinti aliejuje.
Vieną sluoksniuotos tešlos lakštą įtiesti į kepimo formą.
Uždėti vieną lašišos pusę, pridėti daržovių ir uždėti antrąją lašišos pusę. Žuvį apšlakstyti citrinos sultimis. Ant viršaus uždėti antrąjį tešlos lakštą.
Tešlą suspausti, kad iš šonų nesimatytų žuvies.
Kepti 170 laipsnių orkaitėje 45 min. uždengus folija ar kepimo popieriumi.
Gero apetito!

Lašiša sluoksniuotoje tešloje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
250 gramų | tešla (sluoksniuota) |
4 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2.5 kilogramo | lašiša (30-35 cm ilgio ir 23-25 cm pločio) |
1 vienetas | salierai |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | svogūnai (laiškai) |
1 vienetas | poras |
1 sauja | svogūnai (laiškai) |
1 sauja | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Skumbrė mikrobanginėje
-
Šutintas upėtakis
-
Virta žuvis tešloje
-
Lašišos šašlykas su paprikomis
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Išmarinuota žuvis
-
Nuostabioji paelija
-
Šamų kotletukai
-
Keptas ant grotelių upėtakis
-
Kulebekas
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Lašišos šašlykas
-
Skumbrė su svogūnais grilyje
-
Lašiša folijoje
-
Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
-
Virta žuvis tešloje
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Tešla, sluoksniuota,
250 gramų -
Citrinų sultys,
4 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Lašiša, 30-35 cm ilgio ir 23-25 cm pločio,
2.5 kilogramo -
Salierai,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai, laiškai,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Svogūnai, laiškai,
1 sauja -
Petražolės,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Daržoves supjaustyti arba sutarkuoti. Žalumynus sukapoti. Sumaišyti ir pakepinti aliejuje.
Vieną sluoksniuotos tešlos lakštą įtiesti į kepimo formą.
Uždėti vieną lašišos pusę, pridėti daržovių ir uždėti antrąją lašišos pusę. Žuvį apšlakstyti citrinos sultimis. Ant viršaus uždėti antrąjį tešlos lakštą.
Tešlą suspausti, kad iš šonų nesimatytų žuvies.
Kepti 170 laipsnių orkaitėje 45 min. uždengus folija ar kepimo popieriumi.
Gero apetito!
Reklama:
Komentarai (3)
-
ieva
2013-02-14 13:39
:-p atrodo sluksciai fuij
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...