200 gramų | lašiša (filė, sūdyta) |
3 vienetai | bulvių (virtos) |
3 vienetai | morkos (virtos) |
2 vienetai | burokėliai |
3 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | majonezas |
šiek tiek | aliejaus |
1. Smulkiai supjaustyta lašiša. Truputį apšlakstyti aliejumi.
2. Burokine tarka sutarkuotos bulvės + aptepam majonezu.
3. Burokine tarka sutarkuoti burokai + aptepam majonezu.
4. Burokine tarka sutarkuotos morkos + aptepam majonezu.
5. Burokine tarka sutarkuoti kiaušiniai + keli lašai majonezo
Visus produktus paruošti atskirai, sutarkuoti/supjaustyti ir sudėti į atskiras lėkštes. Sluoksnius (kol dar be majonezo) galima atsargiai prispausti ranka, kad paviršius būtų plokščias. Tada vėliau lengviau bus supjaustyti patiekalą ir pateikti.
Pagamintą „tortą“ palaikyti bent porą valandų šaldytuve.
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pomidorų ir žiedinių kopūstų salotos
- Lietuviškos salotos
- Kuskusas su jūros kopūstais ir rūkyta antiena
- Salotos su lašiša ir majonezo bei jogurto padažu
- Gaivinančios salotos su feta sūriu
- Salotos su ZIGMO sūdyta lašiša ir greipfrutais
- Veršienos salotos
- Salotos
- Kiaušinių salotos
- Daržovių salotos su skrebučiais
- Raudongūžių kopūstų salotos
- Silkė su burokėliais ir žirneliais
- Grybai salotų padaže
- Rudeniška silkė su daržovėmis
- Salotos su vištiena
- Silkės salotos šventėms
- Mišrainė "Naujametinis burbulas" su jautiena
- Gaivios arbūzo salotos
- Mišrainė su lašiša
- Daržovių salotos su graikiniais riešutais ir sūriu
Lašiša pataluose
- Paruošimo laikas:
-
Lašiša, filė, sūdyta,
200 gramų -
Bulvės, virtos,
3 vienetai -
Morkos, virtos,
3 vienetai -
Burokėliai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Majonezas
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Svarbiausias momentas – sluoksnių eiliškumas!!!
1. Smulkiai supjaustyta lašiša. Truputį apšlakstyti aliejumi.
2. Burokine tarka sutarkuotos bulvės + aptepam majonezu.
3. Burokine tarka sutarkuoti burokai + aptepam majonezu.
4. Burokine tarka sutarkuotos morkos + aptepam majonezu.
5. Burokine tarka sutarkuoti kiaušiniai + keli lašai majonezo
Visus produktus paruošti atskirai, sutarkuoti/supjaustyti ir sudėti į atskiras lėkštes. Sluoksnius (kol dar be majonezo) galima atsargiai prispausti ranka, kad paviršius būtų plokščias. Tada vėliau lengviau bus supjaustyti patiekalą ir pateikti.
Pagamintą „tortą“ palaikyti bent porą valandų šaldytuve.
Skanaus :)
Komentarai (8)
-
paulius
2010-05-22 18:50
na ne ziauriai skaniai atrodo... :ne: :fuu:
-
lina
2010-04-16 23:27
taip, nuskilo ir mums skaitytojams, kad p.Margarita pasidalina savo receptais. taip pat labai dekinga visiems cia idejusiems savo receptus, nemazai jau esu isbandziusi, ir nei vienu nenusivyliau, o svarbiausia nauji receptai man padeda "suzibeti" virtuveje :ok:
-
Margarita iš Klaipėdos
2010-04-12 22:09
:taip: ;-)
-
heraklis
2010-04-12 22:03
Margaritos vyrui nuskilo, kad turi tokia zmona. Vis ka naujo sugalvoja skanaus. Pavydziu..
-
Margarita iš Klaipėdos
2010-04-10 20:17
ačiu :-)
-
Linksmute
2010-04-09 17:15
BRAVO ! :bravo: