Lašiša garuose
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | lašiša |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoninės žolelės |
3 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
500 gramų | daržovės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Į pirmą aukštą garų puodo sudėkite nuplautas ir supjaustytas daržoves, į antrą aukštą puodo sudėkite žuvies gabalus ir juos pabarstykite prieskoniais bei apšlakstykite citrinos sultimis. Virkite 25 - 30 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Menkės apkepas su grybais
- Kepta žuvies filė
- Lašišos apkepas
- Margaritos žuvies apkepas
- Lašišų šašlykai
- Kepta lašiša su brokolių padažu
- Lašišų arba upėtakių filė kepsnys su duonos plutele
- Ant iešmo keptas ungurys
- Lašiša su daržovėmis
- Keptas ant grotelių upėtakis
- Lašiša su vasaros gėrybėmis
- Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
- Kepta balta žuvis (Tilapia)
- Keptos kuojos
- Keptas upėtakis
- Farširuota lydeka
- Česnakinės čili krevetės "Firminės"
- Žuvis su cukinija
- Plekšnės filė su plutele
- Gurmaniškas lašišos kepsnys
Lašiša garuose
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Lašiša,
500 gramų - Juodieji pipirai
- Druska
- Prieskoninės žolelės
-
Citrinų sultys,
3 valgomieji šaukštai -
Daržovės,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į pirmą aukštą garų puodo sudėkite nuplautas ir supjaustytas daržoves, į antrą aukštą puodo sudėkite žuvies gabalus ir juos pabarstykite prieskoniais bei apšlakstykite citrinos sultimis. Virkite 25 - 30 minučių.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Ingrida
2022-05-29 16:45
Tiek laiko virta lašiša bus kieta ir neskani. Lašišos filė virti 8-9 min.- tada bus sultinga, minkšta, skani. Didesnį gabalą virti 10-12 min.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...