Sumaišykite razinas su žemės riešutais, žievelėmis, migdolų aliejumi, vanilės lašais ir užpilkite viską romu. Palikite per naktį. Galima įdėti ir kitų mėgstamų džiovintų vaisių: ananasų, abrikosų ir t.t.
Išmaišykite mieles su cukrumi ir šiltu pienu. Suberkite miltus, įmuškite kiaušinius, supilkite ištirpintą sviestą, žiupsnelį druskos ir kepimo miltelius.
Išmaišykite tešlą ir palikite, kad pakiltų 1 valandai.
Po to į tešlą įmaišykite anksčiau paruoštą vaisių ir riešutų mišinį. Galima įmaišyti ir marcipanų masės, priduos puikų skonį (50g).
Tešlą sudėkite į kepimo formą ir palikite, kad pakiltų dar 30 minučių.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite apie 1 valandą.
Kai pyragas iškeps, apibarstykite cukraus pudra.
Larisos kalėdinis pyragaitis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
5 gramai | kepimo milteliai |
2 vienetai | kiaušiniai |
250 gramų | sviestas |
50 gramų | razinos |
50 gramų | žemės riešutai |
1 arbatinis šaukštelis | citrinos (sutarkuota žievelė) |
1 arbatinis šaukštelis | apelsinų (sutarkuota žievelė) |
50 mililitrų | romas |
50 gramų | migdolai (aliejus) |
5 lašai | vanilė |
40 gramų | mielės |
50 gramų | cukrus |
100 mililitrų | pienas |
500 gramų | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- „Torketti“
- Paplotėliai su bananais
- Pyragėliai su vaisiais
- Baltijos pyragėliai
- Mikro keksiukai
- Pyragėliai su žuvimi
- Bulka su šokolado įdaru
- Dieviški eklerai
- Miltinės spurgos
- Lengvai padaromi purūs žagarėliai
- Obuolių pyragėliai su cinamonu
- Mini canelles
- Amerikoniškos spurgytės
- Žagarėliai
- Skanūs zuikučiai
- Šokoladiniai pyragėliai su plakta grietinėle
- Morkų keksiukai
- Saldieji keksiukai
- Bananiniai keksiukai
- Šokolado keksiukai su vyšnaitėmis
Larisos kalėdinis pyragaitis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Kepimo milteliai,
5 gramai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Sviestas,
250 gramų -
Razinos,
50 gramų -
Žemės riešutai,
50 gramų -
Citrinos, sutarkuota žievelė,
1 arbatinis šaukštelis -
Apelsinai, sutarkuota žievelė,
1 arbatinis šaukštelis -
Romas,
50 mililitrų -
Migdolai, aliejus,
50 gramų -
Vanilė,
5 lašai -
Mielės,
40 gramų -
Cukrus,
50 gramų -
Pienas,
100 mililitrų -
Kvietiniai miltai,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišykite razinas su žemės riešutais, žievelėmis, migdolų aliejumi, vanilės lašais ir užpilkite viską romu. Palikite per naktį. Galima įdėti ir kitų mėgstamų džiovintų vaisių: ananasų, abrikosų ir t.t.
Išmaišykite mieles su cukrumi ir šiltu pienu. Suberkite miltus, įmuškite kiaušinius, supilkite ištirpintą sviestą, žiupsnelį druskos ir kepimo miltelius.
Išmaišykite tešlą ir palikite, kad pakiltų 1 valandai.
Po to į tešlą įmaišykite anksčiau paruoštą vaisių ir riešutų mišinį. Galima įmaišyti ir marcipanų masės, priduos puikų skonį (50g).
Tešlą sudėkite į kepimo formą ir palikite, kad pakiltų dar 30 minučių.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite apie 1 valandą.
Kai pyragas iškeps, apibarstykite cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...