Lapeliai su įdaru
AUTORIUS:
Agnė
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
300 gramų varškė
šiek tiek miltai
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
1 vienetas kiaušiniai
100 gramų cukrus
šiek tiek druska
šiek tiek uogienė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Varškę pertrinti su cukrumi. Mušti kiaušinį. Berti miltus sumaišytus su kepimo miletliais (miltų reikia tiek, kad tešla gautųsi ganėtinai tvirta) ir užminkyti tešlą.
2.
Tešlą iškočioti ir supjaustyti kvadratėliais. Ant kiekvieno dėti po šaukštelį mėgstamos uogienės (skaniausia - obuolienė, juk dabar ruduo!). Lapelį susukti ir dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepti iki 180 °C orkaitėje, apie 30 min., kol gražiai paskrus.

Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Lapeliai su įdaru

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Varškę pertrinti su cukrumi. Mušti kiaušinį. Berti miltus sumaišytus su kepimo miletliais (miltų reikia tiek, kad tešla gautųsi ganėtinai tvirta) ir užminkyti tešlą.

  2. Tešlą iškočioti ir supjaustyti kvadratėliais. Ant kiekvieno dėti po šaukštelį mėgstamos uogienės (skaniausia - obuolienė, juk dabar ruduo!). Lapelį susukti ir dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepti iki 180 °C orkaitėje, apie 30 min., kol gražiai paskrus.

    Skanaus!

Receptą atsiuntė Agnė
Reklama:

Komentarai (4)


  • Aivaras 2015-11-04 19:29

    Skanus


Daugiau receptų