Labai sotus varškės apkepas su kokoso drožlėmis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | varškė |
100 gramų | kokoso drožlės |
3 gramai | kiaušiniai |
1.5 stiklinės | pienas |
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
100 gramų | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1.5 stiklinės | cukrus |
2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus (vanilinis) |
100 gramų | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kiaušinius suplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Įmaišome pieną, aliejų. Pilame į pertrintą varškę ir sutriname viską blenderiu (nebūtinai, sutrynus gaunas vientisesnė masė).
2.
Miltus (100g) sumaišome su kepimo milteliais ir krakmolu. Pilame į varškės masę kartu su kokoso drožlėmis. Gerai išmaišome toliau pilame mitus tik tuo atveju jei masė per skysta (turi gautis tiršta masė, tirštesnė nei grietinės).
3.
Masę pilame į skardą išklotą kepimo popieriumi. Kepame 180 °C temp. apie 40 min.
Turi gautis apie 2 cm aukščio, jei gavosi aukštesnis kepkite ilgiau ir ant žemesnės temperatūros.
Turi gautis apie 2 cm aukščio, jei gavosi aukštesnis kepkite ilgiau ir ant žemesnės temperatūros.
4.
Patiekite su mėgstamais pagardais (varškės ir uogų kremu, uogienėm, sirupais, tirpintu šokoladu ar tiesiog su puodeliu pieno).
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Varškės apkepas su cukinija ir paprika
- Varškės apkepas su namine karamele
- Varškės apkepas su manų kruopomis
- Varškės ir ryžių apkepas
- Nuostabus varškės apkepas su razinomis (be cukraus)
- Varškės apkepas su asiūkliais
- Paprastas varškės apkepas
- Keptas varškės ir žolelių masės pyragas
- Varškės apkepas
- Varškinis
- Austrijos varškėtis
- Varškės apkepas su persikais
- Varškės apkepas su žemuogėm
- Bulvių ir kamambero apkepas
- Varškės apkepas
- Varškės apkepas
- Varškėtukas
- Varškės apkepas
- Varškės apkepas su ryžiais
- Greitas ir skanus varškės apkepas
Labai sotus varškės apkepas su kokoso drožlėmis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Varškė,
1 kilogramas -
Kokoso drožlės,
100 gramų -
Kiaušiniai,
3 gramai -
Pienas,
1.5 stiklinės -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai -
Miltai,
100 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
1.5 stiklinės -
Cukrus, vanilinis,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Aliejus,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius suplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Įmaišome pieną, aliejų. Pilame į pertrintą varškę ir sutriname viską blenderiu (nebūtinai, sutrynus gaunas vientisesnė masė).
Miltus (100g) sumaišome su kepimo milteliais ir krakmolu. Pilame į varškės masę kartu su kokoso drožlėmis. Gerai išmaišome toliau pilame mitus tik tuo atveju jei masė per skysta (turi gautis tiršta masė, tirštesnė nei grietinės).
Masę pilame į skardą išklotą kepimo popieriumi. Kepame 180 °C temp. apie 40 min.
Turi gautis apie 2 cm aukščio, jei gavosi aukštesnis kepkite ilgiau ir ant žemesnės temperatūros.Patiekite su mėgstamais pagardais (varškės ir uogų kremu, uogienėm, sirupais, tirpintu šokoladu ar tiesiog su puodeliu pieno).
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (4)
-
saida
2015-07-24 19:08
Labai skanu. Ačiū.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...