Labai paprasti koldūnai
AUTORIUS:
Valerija
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
800 gramų miltai
300 mililitrų vanduo
1 žiupsnelis druska
1 kilogramas vištiena
1 vienetas svogūnai
1 žiupsnelis prieskoniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Tešlai: į miltus supilti drungną vandenį ir suberti druską.
Pradėjus minkyti, reikia stebėti tešlos konsistenciją ir, esant poreikiui, papildyti vandens ar miltų. Tešla turi nelipti prie rankų, būti lengvai kočiojama.
2.
Įdarui vištieną sumalti, sumaišyti su smulkintu svogūnu ir prieskoniais.
3.
Koldūnus lipdyti specialiu įrankiu, arba, jei tokio neturite, reikėtų atgnybti tešlos gabalėlį, jį gana plonai iškočioti, stikline išpjauti apskritimus, į juos dėti maltos vištienos ir užspausti kraštus.
4.
Taip paruoštus koldūnus galima užšaldyti.

Koldūnai išverda per maždaug 5 minutes.

Populiariausi receptai šią savaitę

Labai paprasti koldūnai

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Tešlai: į miltus supilti drungną vandenį ir suberti druską.
    Pradėjus minkyti, reikia stebėti tešlos konsistenciją ir, esant poreikiui, papildyti vandens ar miltų. Tešla turi nelipti prie rankų, būti lengvai kočiojama.

  2. Įdarui vištieną sumalti, sumaišyti su smulkintu svogūnu ir prieskoniais.

  3. Koldūnus lipdyti specialiu įrankiu, arba, jei tokio neturite, reikėtų atgnybti tešlos gabalėlį, jį gana plonai iškočioti, stikline išpjauti apskritimus, į juos dėti maltos vištienos ir užspausti kraštus.

  4. Taip paruoštus koldūnus galima užšaldyti.

    Koldūnai išverda per maždaug 5 minutes.

Receptą atsiuntė Valerija
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų