Tešlai: į miltus supilti drungną vandenį ir suberti druską.
Pradėjus minkyti, reikia stebėti tešlos konsistenciją ir, esant poreikiui, papildyti vandens ar miltų. Tešla turi nelipti prie rankų, būti lengvai kočiojama.
Labai paprasti koldūnai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
800 gramų | miltai |
300 mililitrų | vanduo |
1 žiupsnelis | druska |
1 kilogramas | vištiena |
1 vienetas | svogūnai |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
2.
Įdarui vištieną sumalti, sumaišyti su smulkintu svogūnu ir prieskoniais.
3.
Koldūnus lipdyti specialiu įrankiu, arba, jei tokio neturite, reikėtų atgnybti tešlos gabalėlį, jį gana plonai iškočioti, stikline išpjauti apskritimus, į juos dėti maltos vištienos ir užspausti kraštus.
4.
Taip paruoštus koldūnus galima užšaldyti.
Koldūnai išverda per maždaug 5 minutes.
Koldūnai išverda per maždaug 5 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos kotletai su slyvomis
- Keptas ančiukas
- Vištienos pilavas
- Mėtinės vištų blauzdelės
- Aštrūs vištų sparneliai
- Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
- Farširuotos vištų šlaunelės
- Vištienos pyragas su grybais
- Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai
- Gardus vištienos šašlykiukas
- Vištiena su anakardžių riešutais
- Kepta vištiena
- Žąsų kepenėlių šašlykas
- Kepta kurapka
- Vištiena kinietiškai
- Kotletai pomidorų padaže
- Višta, įdaryta vaisiais
- Greitieji vištienos kepsniukai
- Kepti vištų sparneliai prie alaus
- Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
Labai paprasti koldūnai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Miltai,
800 gramų -
Vanduo,
300 mililitrų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Vištiena,
1 kilogramas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlai: į miltus supilti drungną vandenį ir suberti druską.
Pradėjus minkyti, reikia stebėti tešlos konsistenciją ir, esant poreikiui, papildyti vandens ar miltų. Tešla turi nelipti prie rankų, būti lengvai kočiojama.Įdarui vištieną sumalti, sumaišyti su smulkintu svogūnu ir prieskoniais.
Koldūnus lipdyti specialiu įrankiu, arba, jei tokio neturite, reikėtų atgnybti tešlos gabalėlį, jį gana plonai iškočioti, stikline išpjauti apskritimus, į juos dėti maltos vištienos ir užspausti kraštus.
Taip paruoštus koldūnus galima užšaldyti.
Koldūnai išverda per maždaug 5 minutes.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...