Kvietinis picos padas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
200 gramų kvietiniai miltai
80 gramų pienas
1 vienetas kiaušiniai
1 arbatinis šaukštelis sviestas
10 gramų mielės
šiek tiek cukrus
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Visi produktai turi būti šilti. Mieles, dalį pieno, porą šaukštų miltų ir žiupsnelį cukraus gerai sumaišykite ir pastatykite šiltai, kol pakils (maždaug 15 min.). Supilkite į likusius miltus išplaktą kiaušinį, ištirpintą sviestą (arba margariną), visus likusius produktus bei iškilusią tešlą ir viską gerai išmaišykite. Jeigu tešla bus per skysta įberkite truputį miltų. Tešlą pridenkite celofanu ir pastatykite šiltai kol pakils (maždaug 0,5 - 1 val.). Iškirpkite skardos dydžio kepimo popieriaus lakštą (maždaug 30 x 27 cm., galį būtį didesnis), padėkite ant stalo ir ant jo kočiokite iš paruoštos tešlos ploną picos padą per visą popieriaus lakštą. Kepimo popierių su iškočiota tešla perneškite į skardą ir dėkite picai skirtą įdarą. Paruoštą picą pridenkite ir pastatykite 30 min. šiltai. Kepkite karštoje orkaitėje, maždaug 15 minučių, kol gražiai apskrus.

Įdaras: 1 šaukštas tirpinto sviesto, 2 šaukštai pomidorų padažo, 200 gr. dešros ar kumpio, 200 gr Rokiškio sūrio, daržovių pagal skonį - pomidorai, agurkai, pipirai, alyvuogės... . Ištepkite tešlos blyną sviestu, pomidorų padažu, pabarstykite smulkiai pjaustytos dešros, mėgstamų daržovių, galiausiai užberkite smulkiai tarkuoto lydyto sūrio. Produktus įdarui galite dėti pagal savo skonį.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kvietinis picos padas

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Visi produktai turi būti šilti. Mieles, dalį pieno, porą šaukštų miltų ir žiupsnelį cukraus gerai sumaišykite ir pastatykite šiltai, kol pakils (maždaug 15 min.). Supilkite į likusius miltus išplaktą kiaušinį, ištirpintą sviestą (arba margariną), visus likusius produktus bei iškilusią tešlą ir viską gerai išmaišykite. Jeigu tešla bus per skysta įberkite truputį miltų. Tešlą pridenkite celofanu ir pastatykite šiltai kol pakils (maždaug 0,5 - 1 val.). Iškirpkite skardos dydžio kepimo popieriaus lakštą (maždaug 30 x 27 cm., galį būtį didesnis), padėkite ant stalo ir ant jo kočiokite iš paruoštos tešlos ploną picos padą per visą popieriaus lakštą. Kepimo popierių su iškočiota tešla perneškite į skardą ir dėkite picai skirtą įdarą. Paruoštą picą pridenkite ir pastatykite 30 min. šiltai. Kepkite karštoje orkaitėje, maždaug 15 minučių, kol gražiai apskrus.

Įdaras: 1 šaukštas tirpinto sviesto, 2 šaukštai pomidorų padažo, 200 gr. dešros ar kumpio, 200 gr Rokiškio sūrio, daržovių pagal skonį - pomidorai, agurkai, pipirai, alyvuogės... . Ištepkite tešlos blyną sviestu, pomidorų padažu, pabarstykite smulkiai pjaustytos dešros, mėgstamų daržovių, galiausiai užberkite smulkiai tarkuoto lydyto sūrio. Produktus įdarui galite dėti pagal savo skonį.

Reklama:

Komentarai (5)


  • Armandas 2016-12-29 17:19

    Kodel nrreike varndes


Daugiau receptų