Miltai plona srovele beriami į verdantį vandenį, maišant, kad nesupultų gumulais. Tada sudedamas sviestas, supilamas pienas, pasūdoma ir visą laiką maišoma, kad neprisviltų. Verdama 10—15 min.
Valgoma su pienu arba su spirgučiais.
Kvietinė košė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
2 stiklinės | vanduo |
1.5 stiklinės | pienas |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ruginė košė
- Kukurūzų kruopų košė
- Graikiški spagečiai su malta mėsa
- Sorų kruopų košė
- Keksiukai su riešutais
- Žemaitiška žirnių košė su spirgais
- Saldi makaronų košė
- Perlinių kruopų košė su tunu
- Kvietinė košė
- Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
- Kukurūzų košė
- Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
- Ženšenio šaknies tyrelė
- Perlinių kruopų košė
- Silkės salotos
- Biri perlinių kruopų košė
- Lęšių ir ryžių pikantiška košė
- Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
- Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
- Silkė su manų koše
Kvietinė košė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Vanduo,
2 stiklinės -
Pienas,
1.5 stiklinės -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltai plona srovele beriami į verdantį vandenį, maišant, kad nesupultų gumulais. Tada sudedamas sviestas, supilamas pienas, pasūdoma ir visą laiką maišoma, kad neprisviltų. Verdama 10—15 min.
Valgoma su pienu arba su spirgučiais.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Vaikystė
2015-01-06 16:11
Labai skani košė. Močiutė vaikystėje išvirdavo. Dabar ir aš galėsiu savo vaikams išvirti.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...