Kukurūzų košė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
6 vienetai | kukurūzai |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
0.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Geriausiai tinka cukriniai, ankstyvosios brandos kukurūzai. Jų grūdeliai lengvai atskiriami nuo koto. Grūdeliuose skystis — panašus į pieną. Tokių kukurūzų burbuolės išverdamos pasūdytame vandenyje. Vandenį nupylus, išimami kotai, ant grūdelių užpilama pieno, uždedama sviesto, pasūdoma ir dar pakaitinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sorų kruopų košė
- Lęšių ir ryžių pikantiška košė
- Perlinių kruopų košė su tunu
- Silkė su manų koše
- Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
- Graikiški spagečiai su malta mėsa
- Perlinių kruopų košė
- Kvietinė košė
- Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
- Žemaitiška žirnių košė su spirgais
- Keksiukai su riešutais
- Saldi makaronų košė
- Perlinių kruopų košė su spirgučiais
- Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
- Ruginė košė
- Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
- Silkės salotos
- Biri perlinių kruopų košė
- Kukurūzų kruopų košė
- Ženšenio šaknies tyrelė
Kukurūzų košė
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kukurūzai,
6 vienetai -
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Pienas,
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Geriausiai tinka cukriniai, ankstyvosios brandos kukurūzai. Jų grūdeliai lengvai atskiriami nuo koto. Grūdeliuose skystis — panašus į pieną. Tokių kukurūzų burbuolės išverdamos pasūdytame vandenyje. Vandenį nupylus, išimami kotai, ant grūdelių užpilama pieno, uždedama sviesto, pasūdoma ir dar pakaitinama.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...