
Kukurūzų košė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
6 vienetai | kukurūzai |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
0.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Geriausiai tinka cukriniai, ankstyvosios brandos kukurūzai. Jų grūdeliai lengvai atskiriami nuo koto. Grūdeliuose skystis — panašus į pieną. Tokių kukurūzų burbuolės išverdamos pasūdytame vandenyje. Vandenį nupylus, išimami kotai, ant grūdelių užpilama pieno, uždedama sviesto, pasūdoma ir dar pakaitinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keksiukai su riešutais
-
Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
-
Žemaitiška žirnių košė su spirgais
-
Silkės salotos
-
Ruginė košė
-
Saldi makaronų košė
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
-
Perlinių kruopų košė su tunu
-
Sorų kruopų košė
-
Kukurūzų kruopų košė
-
Perlinių kruopų košė
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Perlinių kruopų košė su spirgučiais
-
Silkė su manų koše
-
Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
-
Ženšenio šaknies tyrelė
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
-
Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
-
Kvietinė košė
-
Biri perlinių kruopų košė
Kukurūzų košė
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kukurūzai,
6 vienetai -
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Pienas,
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Geriausiai tinka cukriniai, ankstyvosios brandos kukurūzai. Jų grūdeliai lengvai atskiriami nuo koto. Grūdeliuose skystis — panašus į pieną. Tokių kukurūzų burbuolės išverdamos pasūdytame vandenyje. Vandenį nupylus, išimami kotai, ant grūdelių užpilama pieno, uždedama sviesto, pasūdoma ir dar pakaitinama.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...