Kukurūzų apkepas su žirneliais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
250 gramų kukurūzai (kruopos)
2.5 stiklinės vanduo
2.5 valgomojo šaukšto sviestas
300 gramų žirniai (konservuoti)
1.5 stiklinės grietinė
šiek tiek petražolės
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek džiūvėsėliai
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Vandenyje išverdama klijinga kukurūzų košė - kruopos beriamos į pasūdytą verdantį vandenį su sviestu. Uždengtas puodas įstatomas į kitą puodą su verdančiu vandeniu ir 30—40 min. paverdama garuose. Į išteptą aliejumi ir pabarstytą džiūvėsėliais keptuvą sukrečiama (sluoksniais) kukurūzų košė ir žalieji žirneliai su prieskoniais. Viršus užpilamas grietine, sumaišyta su kapotomis petražolėmis. Kepama orkaitėje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kukurūzų apkepas su žirneliais

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Vandenyje išverdama klijinga kukurūzų košė - kruopos beriamos į pasūdytą verdantį vandenį su sviestu. Uždengtas puodas įstatomas į kitą puodą su verdančiu vandeniu ir 30—40 min. paverdama garuose. Į išteptą aliejumi ir pabarstytą džiūvėsėliais keptuvą sukrečiama (sluoksniais) kukurūzų košė ir žalieji žirneliai su prieskoniais. Viršus užpilamas grietine, sumaišyta su kapotomis petražolėmis. Kepama orkaitėje.

Reklama:

Komentarai (5)


Daugiau receptų