Kukurūzų apkepas su žirneliais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | kukurūzai (kruopos) |
2.5 stiklinės | vanduo |
2.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
300 gramų | žirniai (konservuoti) |
1.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Vandenyje išverdama klijinga kukurūzų košė - kruopos beriamos į pasūdytą verdantį vandenį su sviestu. Uždengtas puodas įstatomas į kitą puodą su verdančiu vandeniu ir 30—40 min. paverdama garuose. Į išteptą aliejumi ir pabarstytą džiūvėsėliais keptuvą sukrečiama (sluoksniais) kukurūzų košė ir žalieji žirneliai su prieskoniais. Viršus užpilamas grietine, sumaišyta su kapotomis petražolėmis. Kepama orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Manų kruopų pyragas su uogomis
- Lietinių tortas
- Pievagrybių apkepas su bulvių koše
- Varškės ir ryžių apkepas
- Vištienos apkepėlė
- Picos paplotėlis su varške
- Kugelis su meile
- Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
- Varškės apkepas su šokolado glaistu
- Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
- Cannelloni makaronai su mėsa
- Makaronų ir sūrio apkepas
- Makaronų apkepas su kalakutiena
- Vištienos apkepas su cukinija
- Bulvių bei dešrelių apkepas
- Bulvių apkepas su svogūnais
- Pyragas su varške
- Moliūgų apkepas
- Apkepas su sūriu ir brokoliais
- Daržovių apkepas su šalto rūkymo kiaulienos file
Kukurūzų apkepas su žirneliais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kukurūzai, kruopos,
250 gramų -
Vanduo,
2.5 stiklinės -
Sviestas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Žirniai, konservuoti,
300 gramų -
Grietinė,
1.5 stiklinės - Petražolės
- Druska
- Juodieji pipirai
- Džiūvėsėliai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vandenyje išverdama klijinga kukurūzų košė - kruopos beriamos į pasūdytą verdantį vandenį su sviestu. Uždengtas puodas įstatomas į kitą puodą su verdančiu vandeniu ir 30—40 min. paverdama garuose. Į išteptą aliejumi ir pabarstytą džiūvėsėliais keptuvą sukrečiama (sluoksniais) kukurūzų košė ir žalieji žirneliai su prieskoniais. Viršus užpilamas grietine, sumaišyta su kapotomis petražolėmis. Kepama orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...