Kukuliai puodelyje
INGREDIENTAI:
500 gramų | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
125 gramai | kiaulienos lašiniai |
250 gramų | varškė |
250 gramų | grietinė |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš miltų, kiaušinio, druskos ir vandens užminkoma kieta tešla. Ji iškočiojama ir 10 min. palaikoma, kad apdžiūtų, po to suplėšoma gabalais ir sumetama į pasūdytą verdantį vandenį. Pridedama truputį aliejaus. Iškilę kukuliai tučtuojau kiaurasamčiu išgriebiami ir, nutekėjus vandeniui, paduodami valgyti karšti, puodelyje. Viršus apibarstomas varške, apipilamas spirgučiais ir tiršta grietine. Virtus kukulius dar galima apkepinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Omletas su kumpiu
- Pusryčių šulinėliai su šonine
- Dešriukai
- Šventinis lavašo vyniotinis
- Pikantiški sumuštiniai
- Silkių vyniotiniai
- Aluje virti vėžiai
- Naminiai čipsai su avokado padažu
- Aštrūs antienos kukuliukai
- Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
- Sūrio piršteliai prie alaus
- Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
- Greitieji sūrio ir šoninės iešmeliai
- Įdarytas pomidoras
- Saldus užkandis
- Užkandžiai su faršu ir sūriu
- Galva
- Kiaušinienė pomidoruose
- Kepta duona - kitaip
- Bulvytės fri
Kukuliai puodelyje
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kiaulienos lašiniai,
125 gramai -
Varškė,
250 gramų -
Grietinė,
250 gramų - Druska
-
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš miltų, kiaušinio, druskos ir vandens užminkoma kieta tešla. Ji iškočiojama ir 10 min. palaikoma, kad apdžiūtų, po to suplėšoma gabalais ir sumetama į pasūdytą verdantį vandenį. Pridedama truputį aliejaus. Iškilę kukuliai tučtuojau kiaurasamčiu išgriebiami ir, nutekėjus vandeniui, paduodami valgyti karšti, puodelyje. Viršus apibarstomas varške, apipilamas spirgučiais ir tiršta grietine. Virtus kukulius dar galima apkepinti.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...