Kroketai su obuoliais
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
200 gramų kvietiniai miltai
150 gramų džiūvėsėliai
1 kilogramas obuoliai
3 vienetai kiaušiniai (tryniai)
250 gramų cukrus
2 vienetai kiaušiniai (tryniai)
šiek tiek aliejaus
šiek tiek apelsinų (žievelė)
šiek tiek cinamonas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuoliai sutarkuojami, įberiama cukraus, tarkuotos apelsino žievelės, cinamono, miltų, džiūvėsėlių, sudedami kiaušinių tryniai. Viskas sumaišoma ir daromi pailgi nedideli vynioliniai, jie pavoliojami kiaušinio plakinyje, džiūvėsėliuose ir iš visų pusių apkepinami (kol pagelsta) aliejuje. Tiekti tinka su grietine.

Kroketai su obuoliais

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Obuoliai sutarkuojami, įberiama cukraus, tarkuotos apelsino žievelės, cinamono, miltų, džiūvėsėlių, sudedami kiaušinių tryniai. Viskas sumaišoma ir daromi pailgi nedideli vynioliniai, jie pavoliojami kiaušinio plakinyje, džiūvėsėliuose ir iš visų pusių apkepinami (kol pagelsta) aliejuje. Tiekti tinka su grietine.

Gairės: Keptuvėje
Reklama:

Komentarai (5)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...