500 mililitrų | pienas |
500 mililitrų | aliejaus |
50 gramų | mielės |
šiek tiek | kvietiniai miltai (pagal poreikį) |
šiek tiek | obuoliai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | razinos (akytėms) |
Tada lengviausias momentas. Iškeptus kūdikėlius papuošti audinio juostelėmis. štai ir viskas :) Bandeles pabarstome cukraus pudra. Taip pat galima tiesiog apvynioti tešlos juostelę ir viršūnės neformuoti, išeina gražios, mažos bandelės, primenenčios ragelius. Galima vietoj obuolių dėti cinamono kas mėgsta ar aguonų, čia kiekvieno pasirinkimas. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bandelės su kviečiais
- Skandinaviškos bandelės
- Bandelės hamburgeriams
- Bandelės su cinamonu
- Bandelės su cinamonu
- Minkštos bandelės su dešrelėmis
- Aguoninis pyragas
- Bandelės su mėsa ir paprikomis
- Bandelės su aguonomis
- Kumpio ir sūrio bandelės
- Avižinės bandelės
- Mielinės bandelės su kokoso įdaru
- Bandelės su daržovių įdaru
- Bandelės su džemu
- Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
- Bandelės prie arbatos
- Pikantiški sluoksniuotos tešlos pyragėliai
- Bandelės širdutės
- Kibinai su kiauliena ir pievagrybiais
- Bandelės su varške
Krikštynų bandelės
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
500 mililitrų -
Aliejus,
500 mililitrų -
Mielės,
50 gramų - Kvietiniai miltai, pagal poreikį
- Obuoliai
- Cukrus
- Razinos, akytėms
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Obuoliai nulupti, supjaustyti skiltelėmis, išpjaustyti sėklas. Mieles sutrupinti, ir užpilti trupučiu šilto saldinto vandens. Pieną pasūdyti, supilti aliejų, cukrų ir išmaišius pašildyti iki 30 laipsnių. Kai pienas pašyla, į jį supilamos mielės ir pamažu minkant beriami miltai. Tešla iškočioti ir supjaustyti juostelėmis. Tada juostelę vynioti apie obuolio skiltelę iš apačios į viršų. Viršuje pirštais formuoti birbyziukus :) . Įdėti razinų akytes ir, sudėjus į riebalais išteptą ir miltais pabarstytą blėtą, kepti orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje, kol gražiai paruduos.
Tada lengviausias momentas. Iškeptus kūdikėlius papuošti audinio juostelėmis. štai ir viskas :) Bandeles pabarstome cukraus pudra. Taip pat galima tiesiog apvynioti tešlos juostelę ir viršūnės neformuoti, išeina gražios, mažos bandelės, primenenčios ragelius. Galima vietoj obuolių dėti cinamono kas mėgsta ar aguonų, čia kiekvieno pasirinkimas. Skanaus!