Krienuose troškinta karka
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | kiaulienos karka |
5 valgomieji šaukštai | krienai |
50 gramų | obelių aliejus |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Karką labai gerai nuplaukite ir apkepkite iš visų pusių įkaitintame aliejuje.
2.
Tada karką dėkite į didelį puodą su verdančiu vandeniu, sudėkite krienus ir troškinkite 2 - 2,5 valandos.
3.
Prieš baigiant troškintis, dėkite grietinės ir dar 15 minučių patroškinkite.
Šį receptą radau savaitraštyje "TV savaitė", tačiau receptą kiek patobulinau. Pirmiausia, karką gerai apkepinau aliejuje ir tik tada troškinau.
Šį receptą radau savaitraštyje "TV savaitė", tačiau receptą kiek patobulinau. Pirmiausia, karką gerai apkepinau aliejuje ir tik tada troškinau.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mėsa su pipirais
- Višta ispaniškai
- Sotūs pietūs - meksikietiškai
- Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
- Kepta marinuota veršiena
- Vištienos paelija
- Belgiškas jautienos ir alaus troškinys
- Kiaulienos troškinys su ryžiais
- Meksikietiškas jautienos ir pupelių troškinys
- Virta veršienos krūtininė
- Žiediniai kopūstai su kumpiu
- Virta veršiena su daržovėmis
- Pastarnokai su svogūnų laiškais
- Stirnienos troškinys (ubagiškai)
- Veršiena su vyno padažu
- Jautienos troškinys su moliūgais
- Troškinta jautiena su paprika
- Libietiškas ragu su kaukazietiškais prieskoniais
- Kiaulienos troškinys
- Troškinta mėsa
Krienuose troškinta karka
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaulienos karka,
1 vienetas -
Krienai,
5 valgomieji šaukštai -
Obelių aliejus,
50 gramų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Karką labai gerai nuplaukite ir apkepkite iš visų pusių įkaitintame aliejuje.
Tada karką dėkite į didelį puodą su verdančiu vandeniu, sudėkite krienus ir troškinkite 2 - 2,5 valandos.
Prieš baigiant troškintis, dėkite grietinės ir dar 15 minučių patroškinkite.
Šį receptą radau savaitraštyje "TV savaitė", tačiau receptą kiek patobulinau. Pirmiausia, karką gerai apkepinau aliejuje ir tik tada troškinau.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...