Krienų užpilas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
100 gramų krienai
50 gramų sviestas
10 gramų kvietiniai miltai
250 mililitrų sultinys (mėsos)
200 gramų grietinė
2 vienetai kiaušiniai (tryniai)
šiek tiek druska
šiek tiek cukrus
šiek tiek acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Krienai nuplaunami, nuskutami, sutarkuojami ir apšlakstomi actu. Į įkaitintą sviestą suberiami miltai, įpilama mėsos sultinio, ir viskas vieną kartą užvirinama. Į padažą sukrečiami paruošti krienai, sudedama grietinė, įberiama cukraus ir druskos, įpilama acto, suleidžiami tryniai, ir viskas gerai išmaišoma. Jokiu būdu nevirinama.
Šis užpilas patiekiamas prie virtos mėsos (jautienos) arba virtos žuvies.

Populiariausi receptai šią savaitę

Krienų užpilas

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Krienai nuplaunami, nuskutami, sutarkuojami ir apšlakstomi actu. Į įkaitintą sviestą suberiami miltai, įpilama mėsos sultinio, ir viskas vieną kartą užvirinama. Į padažą sukrečiami paruošti krienai, sudedama grietinė, įberiama cukraus ir druskos, įpilama acto, suleidžiami tryniai, ir viskas gerai išmaišoma. Jokiu būdu nevirinama.
Šis užpilas patiekiamas prie virtos mėsos (jautienos) arba virtos žuvies.

Reklama:

Komentarai (5)


Daugiau receptų