Krienai nuplaunami, nuskutami, sutarkuojami ir apšlakstomi actu. Į įkaitintą sviestą suberiami miltai, įpilama mėsos sultinio, ir viskas vieną kartą užvirinama. Į padažą sukrečiami paruošti krienai, sudedama grietinė, įberiama cukraus ir druskos, įpilama acto, suleidžiami tryniai, ir viskas gerai išmaišoma. Jokiu būdu nevirinama.
Šis užpilas patiekiamas prie virtos mėsos (jautienos) arba virtos žuvies.

Krienų užpilas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | krienai |
50 gramų | sviestas |
10 gramų | kvietiniai miltai |
250 mililitrų | sultinys (mėsos) |
200 gramų | grietinė |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | acto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
-
Voveraičių padažas
-
Medaus padažas
-
Grybų padažas
-
Avokadų padažas su citrina
-
Sojų paštetas
-
Brokolių padažas
-
Olandiškas padažas
-
Krienų užpilas
-
Vanilinis padažas
-
Uogų padažas blynams
-
Baltas grietinėlės padažas
-
Padažas keptai mėsai
-
Pomidorų padažas su grybais
-
Graikiškas pomidorų padažas
-
Pikantiškas padažas su majonezu
-
Pomidorų padažas
-
Kmynų padažas žuvies patiekalams
-
Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas
-
Česnakinis pesto padažas
Krienų užpilas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Krienai,
100 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
10 gramų -
Sultinys, mėsos,
250 mililitrų -
Grietinė,
200 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai - Druska
- Cukrus
- Actas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krienai nuplaunami, nuskutami, sutarkuojami ir apšlakstomi actu. Į įkaitintą sviestą suberiami miltai, įpilama mėsos sultinio, ir viskas vieną kartą užvirinama. Į padažą sukrečiami paruošti krienai, sudedama grietinė, įberiama cukraus ir druskos, įpilama acto, suleidžiami tryniai, ir viskas gerai išmaišoma. Jokiu būdu nevirinama.
Šis užpilas patiekiamas prie virtos mėsos (jautienos) arba virtos žuvies.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...