Krienų padažas prie mėsos
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
2 vienetai | krienai (šaknys) |
šiek tiek | acto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Krienų šaknis nuvalykite, smulkiai sutarkuokite, įdėkite druskos, cukraus, acto (arba citrinos rūgšties). Sumaišykite ir patiekite kaip padažą prie mėsos. Į krienus galima įpilti burokėlių sulčių, taip padažas būna rausvas.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Blynelių padažas
- Pievagrybių padažas
- Česnakų padažas keptai vištienai
- Moliūgų kečupas
- Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
- Kmynų padažas žuvies patiekalams
- Imbiero sirupas
- Padažas su avokadu
- Rytietiškas pipirų padažas
- Aštri salsa
- Česnakinis padažas
- Užtepėlė
- Nektarinų salsa kepsniams
- Čilietiškas padažas
- Dietinis padažas
- Grybų padažas
- Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
- Spanguolių padažas
- Marinuotų agurkėlių česnakų ir padažas
- Padažas prie kugelio
Krienų padažas prie mėsos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Cukrus
- Druska
-
Krienai, šaknys,
2 vienetai - Actas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krienų šaknis nuvalykite, smulkiai sutarkuokite, įdėkite druskos, cukraus, acto (arba citrinos rūgšties). Sumaišykite ir patiekite kaip padažą prie mėsos. Į krienus galima įpilti burokėlių sulčių, taip padažas būna rausvas.
Reklama:
Komentarai (3)
-
romas
2009-10-06 10:02
o kiek bus gramais lengva patarti PAGAL SKONĮ :-x
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...