
Krienų padažas
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | sultinys (mėsos) |
2 valgomieji šaukštai | krienai (tarkuoti) |
0.5 stiklinės | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
0.5 vieneto | citrinos |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Miltai pakepinami svieste, į juos sudedami krienai, atskiedžiama sultiniu, įspaudžiamos citrinos sultys, pasūdoma ir užvirinama ant silpnos ugnies. Padažas gardinamas grietine. Padažas tinka prie mėsos patiekalų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
-
Voveraičių padažas
-
Medaus padažas
-
Grybų padažas
-
Avokadų padažas su citrina
-
Sojų paštetas
-
Brokolių padažas
-
Olandiškas padažas
-
Krienų užpilas
-
Vanilinis padažas
-
Uogų padažas blynams
-
Baltas grietinėlės padažas
-
Padažas keptai mėsai
-
Pomidorų padažas su grybais
-
Graikiškas pomidorų padažas
-
Pikantiškas padažas su majonezu
-
Pomidorų padažas
-
Kmynų padažas žuvies patiekalams
-
Arvydo greipfrutų-alyvuogių padažas
-
Česnakinis pesto padažas
Krienų padažas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
1 stiklinė -
Krienai, tarkuoti,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinos,
0.5 vieneto - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltai pakepinami svieste, į juos sudedami krienai, atskiedžiama sultiniu, įspaudžiamos citrinos sultys, pasūdoma ir užvirinama ant silpnos ugnies. Padažas gardinamas grietine. Padažas tinka prie mėsos patiekalų.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...