kriaušių konservavimas
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
5000 gramų kriaušės
3 litrai vanduo
1000 gramų cukrus
4 valgomieji šaukštai vanilinis cukrus
1 valgomasis šaukštas acto
1 valgomasis šaukštas prieskoniai (šaukštelis koncervavimo miltelių "Atamon")
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kriaušes nuplauname, nulupame, perpjaunam per pusę ir išimame sėklalizdžius. Užviriname vandenį su cukrum, vanilinu, actu ir atamono milteliais, sudedame kriaušes. Viską paverdame apie 3 - 5 min. dedame kriaušes į švarius stiklainius, užpilame skysčiu ir sandariai užsukame.

kriaušių konservavimas

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kriaušes nuplauname, nulupame, perpjaunam per pusę ir išimame sėklalizdžius. Užviriname vandenį su cukrum, vanilinu, actu ir atamono milteliais, sudedame kriaušes. Viską paverdame apie 3 - 5 min. dedame kriaušes į švarius stiklainius, užpilame skysčiu ir sandariai užsukame.

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...