kriaušių konservavimas
INGREDIENTAI:
5000 gramų | kriaušės |
3 litrai | vanduo |
1000 gramų | cukrus |
4 valgomieji šaukštai | vanilinis cukrus |
1 valgomasis šaukštas | acto |
1 valgomasis šaukštas | prieskoniai (šaukštelis koncervavimo miltelių "Atamon") |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kriaušes nuplauname, nulupame, perpjaunam per pusę ir išimame sėklalizdžius. Užviriname vandenį su cukrum, vanilinu, actu ir atamono milteliais, sudedame kriaušes. Viską paverdame apie 3 - 5 min. dedame kriaušes į švarius stiklainius, užpilame skysčiu ir sandariai užsukame.
kriaušių konservavimas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Kriaušės,
5000 gramų -
Vanduo,
3 litrai -
Cukrus,
1000 gramų -
Vanilinis cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Actas,
1 valgomasis šaukštas -
Prieskoniai, šaukštelis koncervavimo miltelių "Atamon",
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kriaušes nuplauname, nulupame, perpjaunam per pusę ir išimame sėklalizdžius. Užviriname vandenį su cukrum, vanilinu, actu ir atamono milteliais, sudedame kriaušes. Viską paverdame apie 3 - 5 min. dedame kriaušes į švarius stiklainius, užpilame skysčiu ir sandariai užsukame.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...