Kriaušių kompotas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
7 kilogramai | kriaušės |
5 litrai | vanduo |
2 arbatiniai šaukšteliai | citrinos rūgštis |
1.5 kilogramo | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kriaušės turėtų būti kietos ir nesužalotos . Kriaušes nuplauname, išpjauname viduriuką, jei norite ir kotelius (žinoma, jeigu turitę sėklų išėmėją, tuomet galite juo pasinaudoti).
2.
Išverdame sirupą, kuriame apverdame kriaušes.
3.
Dar karštas sudedame į gerai išplautus, iškaitintus stiklainius. Užpilame verdančiu sirupu, pridengiame dangteliais ir paliekame 15 -20 minučių.
4.
Sirupą nupilame, dar kartelį užverdame, supilame citrinų rūgštį ir išpilstę užsukame švariais dezinfekuotais dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Rabarbarai žiemai
- Kriaušienė
- Konservuotas kiaulienos troškinys
- Konservuota agurkų mišrainė
- Marinuotos šparaginės pupelės
- Rauginti agurkai žiemai
- Cukinija iš uogienės ir slyvų
- Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
- Marinuoti burokėliai
- Baklažanų ikrai žiemai
- Slyvų kompotas
- Aviečių uogienė- džemas
- šparaginės pupelės - marinate
- Rabarbarų tyrė
- Moliūgų ir persikų uogienė
- Paprikia su medum
- Gervuogių kompotas su obuoliais
- Mišrainė su ryžiais
- Konservuoti žirneliai
- Konservuotos cukinijos su pomidorais
Kriaušių kompotas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kriaušės,
7 kilogramai -
Vanduo,
5 litrai -
Citrinos rūgštis,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cukrus,
1.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kriaušės turėtų būti kietos ir nesužalotos . Kriaušes nuplauname, išpjauname viduriuką, jei norite ir kotelius (žinoma, jeigu turitę sėklų išėmėją, tuomet galite juo pasinaudoti).
Išverdame sirupą, kuriame apverdame kriaušes.
Dar karštas sudedame į gerai išplautus, iškaitintus stiklainius. Užpilame verdančiu sirupu, pridengiame dangteliais ir paliekame 15 -20 minučių.
Sirupą nupilame, dar kartelį užverdame, supilame citrinų rūgštį ir išpilstę užsukame švariais dezinfekuotais dangteliais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai