Kriaušės sutarkuojamos stambiai, cukinija supjaustoma šiaudeliais arba kubeliais. Actas arba svarainių sultys ir aliejus plakamas, kol gausis emulsija.
Viskas sumaišoma, įberiama cukraus ir druskos pagal skonį.
Valgoma prie paukštienos ir triušienos patiekalų.
Kriaušių ir cukinijos salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 vienetai | kriaušės |
200 gramų | cukinija |
1 valgomasis šaukštas | acto |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | alyvuogių (nebūtina) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aštrios salotos su skrudintu batonu
- Salierų salotos su raugintais agurkais
- Vaisių salotos „Romeo“
- Vynuogių ir migdolų salotos
- Aguročių salotos
- Silkė su obuoliais
- Ananasinės salotos
- Ankštinių pipirų salotos
- Krevečių salotos su vyšniomis
- Pomidorų ir dešrelių salotos
- Pomidorų ir žiedinių kopūstų salotos
- Obuolio ir moliūgo salotos
- Įvairių daržovių salotos
- Gaivios salotos su vištiena
- Šviežių kopūstų salotos su morkomis
- Pomidorų ir agurkų salotos
- Gaivios salotos
- Salotos su obuoliais
- Pomidorų salotos
- Žirnelių - salierų salotos
Kriaušių ir cukinijos salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kriaušės,
3 vienetai -
Cukinija,
200 gramų -
Actas,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Cukrus
- Alyvuogės, nebūtina
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kriaušės sutarkuojamos stambiai, cukinija supjaustoma šiaudeliais arba kubeliais. Actas arba svarainių sultys ir aliejus plakamas, kol gausis emulsija.
Viskas sumaišoma, įberiama cukraus ir druskos pagal skonį.
Valgoma prie paukštienos ir triušienos patiekalų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...