2 kilogramai | bruknės |
2 kilogramai | kriaušės |
1 kilogramas | cukrus |
3 vienetai | gvazdikėliai |
šiek tiek | cinamonas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kriaušių ir bruknių uogienė
- Juodųjų serbentų drebučiai
- Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre
- Šparaginės pupelės žiemai
- Juodieji serbentai savo sultyse
- Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
- Erškėtrožių uogienė
- Cukinijų kompotas su svarainiais
- Konservuota žuvis greitpuodyje
- Marinuotos vyšnios
- Konservuotos cukinijos su pomidorais
- Raudonųjų serbentų uogienė
- Marinuotos šparaginės pupelės
- Vyšnių kompotas
- Padažas "Uncle Ben's"
- Konservuoti aguročiai
- Konservuotas kiaulienos troškinys
- Kriaušių kompotas
- Obuolienė
- Rabarbarų kompotas
Kriaušių ir bruknių uogienė
- Paruošimo laikas:
-
Bruknės,
2 kilogramai -
Kriaušės,
2 kilogramai -
Cukrus,
1 kilogramas -
Gvazdikėliai,
3 vienetai - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bruknes užpilkite cukrumi ir virkite ant mažos ugnies apie 10 min. Tada nupilkite susidariusias sultis ir į jas suberkite kubeliais supjaustytas kriaušes. Virkite, kol kriaušės suminkštėja. Sudėkite bruknes, prieskonius, užvirinkite ir karštą uogienę sukrėskite į stiklainius. Uždarykite.
Komentarai (12)
-
Jurgita
2011-08-23 13:12
super :super: :super:
-
(anonimas)
2010-09-01 18:12
SKANIAI SKANU :-o :parselis: :taip:
-
as
2009-09-05 12:33
Shit .... :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :fuu: :fuu: :fuu:
-
fasdfasd
2009-09-05 12:32
adsasd :-( :-( :-( ;-) ;-)
-
skanu
2009-08-31 22:14
O kad tas kartumas man ir yra pats "skanumas"
-
candy
2009-08-29 16:10
:-D :-D :-D :-D :-D :alus:
-
diana
2009-08-26 20:20
gavosi nuostabaus skonio ir aromato uogiene :super: :super:
-
(anonimas)
2009-08-22 10:32
%-) %-)
-
jurate
2009-08-19 18:24
bruknes siaip reikėtų arba nuplikyti karštu vandeniu, ar pusę paros pamirkyti šaltam vandeny - kad nuimtų kartumą
-
justas
2009-08-18 23:09
labai gerai