Kriaušes nulupkite ir sudėkite į verdantį vandenį. Virkite ant silpnos ugnies 10 minučių. Vandenį pasaldinkite cukrumi.
Šokoladą ir sviestą ištirpinkite karšto vandens vonelėje.
Į desertines lėkštutes sudėkite ledų gabaliukus ir kriaušes. Kriaušes ir ledus apliekite šokolado ir sviesto padažu.
Kriaušių desertas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | kriaušės |
2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
200 mililitrų | vanduo |
50 gramų | juodojo šokolado |
20 gramų | sviestas |
100 gramų | ledai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ridikėlių traškučiai
- Šokoladinis fondiu
- Aguoninės formelės
- Mielinės spurgos
- Jogurtiniai vafliai
- Karamelizuotos kriaušės su rikotos sūrio padažu
- Daniški pyragaičiai
- Bruknėmis įdarytos kriaušės
- Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
- Varškės spurgos
- Prancūziški skrebučiai su obuolių užtepėle
- Spurgos iš varškės
- Kriaušės tešloje
- Šokoladinė suflė
- Obuolių ir ryžių pudingas
- Žagarėliai vakarui prie židinio
- Kriaušės su ožkos pieno sūriu ir medumi
- Šokoladiniai vafliukai
- Karštas šokoladas
- Skrebučiai su kiaušiniu ir cinamonu
Kriaušių desertas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kriaušės,
2 vienetai -
Cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanduo,
200 mililitrų -
Juodasis šokoladas,
50 gramų -
Sviestas,
20 gramų -
Ledai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kriaušes nulupkite ir sudėkite į verdantį vandenį. Virkite ant silpnos ugnies 10 minučių. Vandenį pasaldinkite cukrumi.
Šokoladą ir sviestą ištirpinkite karšto vandens vonelėje.
Į desertines lėkštutes sudėkite ledų gabaliukus ir kriaušes. Kriaušes ir ledus apliekite šokolado ir sviesto padažu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...