Kriaušių desertas
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 vienetai kriaušės
3 vienetai zefyrai (įvairūs)
100 gramų baltas šokoladas (arba juodasis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Perpjauti kriaušes pusiau ir išimti sėklas. Smulkiai supjaustyti zefyrus ir sudėti į kriaušių vidų.
2.
Šokoladą išlydyti ir aplieti juo kriaušes. Tada kriaušes sudėti į orkaitę ir kepti 5 min 150 C laipsnių temperatūroje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kriaušių desertas

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Perpjauti kriaušes pusiau ir išimti sėklas. Smulkiai supjaustyti zefyrus ir sudėti į kriaušių vidų.

  2. Šokoladą išlydyti ir aplieti juo kriaušes. Tada kriaušes sudėti į orkaitę ir kepti 5 min 150 C laipsnių temperatūroje.

Reklama:

Komentarai (2)


  • pasipisk i subine 2009-06-01 23:35

    mmmm :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super:


Daugiau receptų