Kriaušes nulupkite ir šiek tiek išskaptuokite, kad tilptų įdaras.
Varškę sumaišykite su sutrintais riešutais, medumi ir vanile.
Varškės įdaro pridėkite į kriaušių puseles.
Kiekvieną kriaušės puselę susukite į foliją.
Kepkite apie 20 minučių 170° C orkaitėje.
Kriaušių desertai
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio | vanilė (ekstraktas) |
1 valgomasis šaukštas | medus |
100 gramų | varškė |
100 gramų | graikiniai riešutai |
4 vienetai | kriaušės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Konjako desertas
- Saldus vyšnių patiekalas
- Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
- Avižų ir kokosų juostelės
- Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
- Šokoladiniai pyragaičiai
- Virtų kriaušių desertas
- Spurgos iš varškės
- Varškės spurgos
- Obuoliai su varške
- Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
- Bananai tešloje
- Kriaušių desertas
- Mielinės spurgos su obuoliais
- Obuolių ir moliūgų pudingas
- Bananai tešloje
- Kriaušių desertas
- Bananų sufle
- Kriaušės tešloje
- Šokoladiniai vafliukai
Kriaušių desertai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanilė, ekstraktas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Varškė,
100 gramų -
Graikiniai riešutai,
100 gramų -
Kriaušės,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kriaušes nulupkite ir šiek tiek išskaptuokite, kad tilptų įdaras.
Varškę sumaišykite su sutrintais riešutais, medumi ir vanile.
Varškės įdaro pridėkite į kriaušių puseles.
Kiekvieną kriaušės puselę susukite į foliją.
Kepkite apie 20 minučių 170° C orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Greta
2012-12-05 17:49
O kriauses kai iskepa nebuna istyzusios?.. :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...