Kriaušinės skarelės
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 pakelis | bemielės sluoksniuotos tešlos |
4 vienetai | kriaušės |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Kriaušes nulupti ir išimti vidurius. Supjaustyti skiltelėmis.
2.
Tešlą truputį pakočiokite ir supjaustykite kvadratais.
3.
Ant kiekvieno tešlos gabalėlio dėkite kriaušės skiltelę ir pabarstykite cinamono ir cukraus, suvyniokite kriaušę į tešlą.
4.
Paruoštą sausainį aptepkite kiaušinio plakiniu ir dar kartą pabarstykite cukrumi ir cinamonu.
5.
Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai pagels, apie 10 - 15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- „Torketti“
- Dribsnių sausainiai
- Arbatiniai sausainiai
- Meilės sausainiai
- Sausainiai „Kalėdų eglutės“
- Graikinių riešutų sausainiai
- Trys muškietininkai - sausainiukai
- Seniai besmegeniai
- Kokosiniai sausainiai
- Sviestiniai sausainiai su levandomis
- Sausainiai "Šypsenėlės"
- Susuktukai su moliūgu
- Kalėdiniai meduoliai
- Trapios tešlos sausainiai
- Apelsininiai sausainiukai
- Austriški kalėdiniai sausainukai
- Kamelijos skanėstas
- Sezamo sausainiai
- Greitas sausaininis pyragas
- Sausainiai su šokolado gabaliukais
Kriaušinės skarelės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Bemielė sluoksniuota tešla,
1 pakelis -
Kriaušės,
4 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Cukrus
- Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kristina
Gaminimo eiga:
Kriaušes nulupti ir išimti vidurius. Supjaustyti skiltelėmis.
Tešlą truputį pakočiokite ir supjaustykite kvadratais.
Ant kiekvieno tešlos gabalėlio dėkite kriaušės skiltelę ir pabarstykite cinamono ir cukraus, suvyniokite kriaušę į tešlą.
Paruoštą sausainį aptepkite kiaušinio plakiniu ir dar kartą pabarstykite cukrumi ir cinamonu.
Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai pagels, apie 10 - 15 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Ieva
2016-10-13 20:26
Labai skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...