Kriaušes nuplauname, nulupame, pašaliname sėklalizdžius. Kriaušes supjaustome kubeliais ir pamerkiame į pasūdytą vandenį 2 min. Tuomet kubelius išgriebiame ir užpilame cukrumi. Paliekame 2-3 val. stovėti.
Į puodą nupilame susidariusias sultis ir užverdame. Suberiame kriaušių kubelius ir verdame, kol jie tampa skaidrūs. Baigiant virti suberiame gvazdikėlius.
Karštą uogienę supilame į iškaitintus stiklainius ir atvėsusią uždarome dezinfekuotais dangteliais.
Kriaušienė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 kilogramai | kriaušės |
3 kilogramai | cukrus |
10 vienetų | gvazdikėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aviečių kompotas su apelsinais
- Slyvų kompotas
- Padažas "Uncle Ben's"
- Mišrainė su ryžiais
- Konservuota agurkų mišrainė
- Konservuoti burokėliai
- Juodųjų serbentų drebučiai
- Moliūgų ir persikų uogienė
- Marinuoti grybai
- Braškių uogienė
- Rauginti agurkai žiemai
- Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
- Žemuogių uogienė
- Marinuoti pomidorai
- Obuolių sultys
- Konservuotos paprikos su pomidorais
- Agrastų marmeladas
- Slyvų ir moliūgų uogienė
- Greitas vyšnių kompotas
- Rabarbarų tyrė
Kriaušienė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kriaušės,
2 kilogramai -
Cukrus,
3 kilogramai -
Gvazdikėliai,
10 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kriaušes nuplauname, nulupame, pašaliname sėklalizdžius. Kriaušes supjaustome kubeliais ir pamerkiame į pasūdytą vandenį 2 min. Tuomet kubelius išgriebiame ir užpilame cukrumi. Paliekame 2-3 val. stovėti.
Į puodą nupilame susidariusias sultis ir užverdame. Suberiame kriaušių kubelius ir verdame, kol jie tampa skaidrūs. Baigiant virti suberiame gvazdikėlius.
Karštą uogienę supilame į iškaitintus stiklainius ir atvėsusią uždarome dezinfekuotais dangteliais.
Reklama:
Komentarai (4)
-
aert
2015-08-29 11:22
Bliamba, už tų jūsų suknistų rekalmų, nesimato receptų. Šlykštu jau
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...